Kizlar nasilim?

Bu sorulari sorarim guzel miyim seviyor musun vs vs. Isim zor

Insallah canim. :)

Avrupa yakasında Gaffur mu soruyordu habire nasılım diye? Serbest çağrışımların gözü kör olsun.

bu açıdan bu pozu verip güzel çıkacak insan yok bence. fotoğrafı güzel çekseydiniz belki daha iyi görünürdü.

Birini etkilemek sadece görünüşünüzle alakalı değil ki. Bu sadece ilk aşamada önemli.

Sorduğunuz için söylüyorum, biraz bakıma ihtiyacınız var bence.
Saç modeli yüzünüze gitmemiş. Nasıl bir şey olmalı bilmiyorum ama bu olmamış.

Kaş, kirpik ve renk ihtiyacı var. Pür makyaj dolaşmanız gerekmiyor tabii ama yüzde baskın olan bir şeyler olması lazım.
Bir rimel ve şekilli kaşlar bütün havayı değiştirir.

Bakım çok önemli bence.
Bunu beğenilmek için değil, kendinizi beğenmek, iyi hissetmek için yapın. Siz kendinizi beğenirseniz beğenilmeme korkusu taşımazsınız. Duruşunuz, yürüyüşünüz bile değişir.
Bu da daha kolay fark edilmenizi sağlar.

Kaşlarında biraz açılma var. Dış hizayı kaş kalemiyle hafif hafif doldursan daha hoş gözükür. Saçlarını da bu boyda tutacaksan katlı bir kesim kullan ya da düz seviyorsan boyunu biraz daha kısalt bence. Böyle cansız durmuşlar. Cildin bayağı düzgün ama özellikle çene bölgende ve alnında bir miktar kapalı komedonlar görüyorum haftada 2 kez peeling ve sabah akşam tonik ile temizleyebilirsin onları. Son olarak bence en azından hafiften bir rimelle allık sürüp çıkmak doğallığı bozan birşey değil sadece insanı daha canlı gösteriyor arada bir dene farkı göreceksin zaten. Beni baştan yaratın tarzında bir konu açtığın için bana göre dış görünüş olarak geliştirilecek neler var onlara odaklandım. Yoksa iltifat edilecek bir sürü özelliğin var fiziksel olarak.

Buarada bu yazdıklarımın sevgili bulmayla hiçbir alakası yok. İlişkiler biraz şans işi ama çevreni geniş tutman ve etrafındaki insanlara kendini doğru ve akılda kalıcı bir şekilde tanıtabilmen sana uygun birilerini bulma konusundaki şansını arttırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…