nasılım diye sorup bunu kafana takıyorsan pek normal oldugun soylenemz bence.
güzelliğin tek yüz ve vucutla olmadıgını bılmen lazım.
kendını gelıstırecek hobıler bulabılırsın.
atölyelere katılabılırsın buradan karsına tanısma olasılıgı olacak kişilerde cıkar.
Özsaygın olmalı bu nedenle kendini insanların değerlendirmesine bırakmamalısınız.
Sevgili için bu kadar yoğunlaşmayı bırakıp kendiniz için birşeyler yapın gezin eğlenin daha küçüksünüz.
Sevgilim olsun diye surekli birilerini bulan arkadaşlarım pisman oldular. Çünkü sevgili oldugu kisiler pat diye ayrildi terk etti vs zamana bıraktı baska bi arkadasim da takiyodu sevilmek istiyorum diye o da zamana bıraktı suan ikisinin de mutlu iliskisi var zamana bırakın dogru kisi gelir bulur nasibinizde varsa
Makyajla daha güzel olursun tabi herkeste olduğu gibi.Makyaj tekniklerini öğren bence çok işine yarayacaktır.Kendini sevmeyi öğren bu daha da önemli sonra sevgili isteği azalacak emin ol.
Bunlar sevgili getirmez ama:
İlk dikkatimi çeken kaşların ve saçların oldu.
Kaşlarının mesela üst kısımlarını aldırmayı deneyebilirsin, kendin şekillendirebilirsin.
Bir de saçların zaten düz ama düz kesim yaptırmışsın, daha hareketli bir kesim modeli deneyebilirsin.
Kendi saçlarım da yağlı olduğu için biliyorum, seninki de öyle duruyor bununla baş edecek bir method tavsiye ederim.
Bence gayet güzelsin.
Yerinde olsam saçımı kestane rengine boyatırdım ve simsiyah göz makyaji yapardım miss Amaan sevgilisi olanların başı göğe mi erdi burdaki konulari oku
Sen önce çok başarılı ol çok güzelsin bence ardından seni hak edecek bir sevgilin olur. Ama canım sadece sevgilim olsun diyorsan iyi bir insana denk gelmeyebilirsin bu arzunu sömürmek isteyebilir ve seni üzebilir başarılı ol ardı da da seçilen degil seçen sen ol!
Ya bence bu konu sahibi gerçek değil ve ona gıcık olan biri kızın fotoğrafını kullanıp hesap açıp sevgili istiyorum gibi bir konu açmış fotoğraftaki kızı rencide etmek için.Nedense bunu düşündüm.