E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
UNVERE canımben 3 aylık igne yaptrmıştım korunmak için 9 ay adet olamadım ve menepoza giriyodum zor kurtardım paçayı.kuzenim hemşire oda 1 aylık olandan yaptrmıştı oda menepoza girdi tedaviyle tekrar adet görüyo.sahsen ben tavsiye etmem çevremdeki yaptran insanlar hiç memnun degil.arkadaşımın bitanesi 48 kiloyken o igne sayesinde 90 a fırladı işte böyle güzelim.ben diana 35 kullandım 8 yıl kist rahatsızlıgım vardı çok memnun kaldım en güzel kontrol hapı ne sinir yaptı nede başka bişe çok memnun kaldım yurt dışında emziren annelere göre kontrol hapı var ama bizim ülkede yok kötü olan bu nasıl yapcam bende bunu düşünüyorum.emzirirken içemiyosun kontrol hapını.bakalım araştrıcam siteleri belki yurt dışından getiren vardr kaçak gibi yani.yazarım yine sana çözüm bulursam.spraili bende taktrmam ıyyyykötükedihüso
:uhm:kızlar bu konu bugünlerde kafamı çok kurcalıyo.. ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım hamile kalana kadar korumamıştım zaten ama şimdi beni bi korku sardı ya kendiliğinden hamile kalırsam:uhm: şimdi ne yapacagımı bilmiorum spiral taktırmak istemiorum daha önce adet problemim oldugu için hapda içmek istemiorum (hepten hormonlarımı bozar ve kilo aldırır die) eşimin korunmasıda bana güven vermio ne yapcam bilmiorum... iğne yaptıranlar varmış bu konuda bi bilginiz varmı iğneler güvenilir mi? onlarda hormon bozuklugu(kilo vs..) yapıyomu?:uhm:
kızlar valla ben spiral taktırmak taraftarıyım. hamile kalana kadar geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk.bu yönteme güvenmek olmak bu saatten sonra..condomu zaten sevmiyoruz biz :dilçikar: iğne ve hap emzirirken kullanılmıyo diye biliyorum o yüzden tek şans kalıyo oda spiral. regl oluyum ilk fırsatta gidip spiral taktırcam...
havvacım hemşire bana spiral taktıracaksan kırkın çıkmadan gel demişti haberin var mı acaba niye kırk çıktıktan sonra takılmıyomu sanki dün sormayı unuttum sonra aklıma takıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?