Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslicim valla 40 im çiktiğinda kontrole gitmiştim gene alttan baktilar müthiş canim yandi artik istekte kalmadi zaten içimde kadinliğim mi gitti ne :)kafamçokkarıştı
Benimd eaklıma çok takılıyor hap iğne kullanmak istemiyorum...kendime niye zarar verim...bakaklım bi çaresini bulcazz..kızlar bide fitil mi ne oluyomuş hiç duydunuzmu?
şuan ikinci çocuğu düşünemiyorum..Allah yavrularımıza sağlıuk versin..tabi bi kardeş gelicek ama sonraa
canım ben hamile kalmadan önce fitille korunuyordum ama bugün almak için eczaneye gittim artık fabrika üretmiyor dedi 3 eczaneye gittim yok dediler çok moralim bozuldu.
şimdi kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz:çok üzgünüm:.geri çekme yöntemine çok güvenmiyorum spiral olabilir belki hayırlısı bakalım.
kızlar ben spiral taktırmayı düşünüyordum, doktorum 35. ila 40 gün arasında gel bu arada düşün dedi. zamanı gelince gittim ve kondom hariç her korunma yönteminin farklı yan etkileri olduğunu vs üzerinde konuştuk, 2 yıldır korunduğmuz gibi prezarvatife devam. bu arada ilk defa 40. günümde doğum sonrası çaresiz çatı muayenesi oldum , iğrençmiş , 90. günde simr testi için gideceğimm ((