- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
teşekkür ederim canım
yüreği temiz olan herkese daha iyilerini nasip etsin allah.
allah eşlerimizi daimi etsin inşallah.
tabi önce hatta bir an önce eşimiz olmasını nasip etsin :)
sevgilim annesinin pırlanta tek taşıyla teklif etmek istemiş tabii annesi vermemiş o zaman okuyoruz daha oda gidip yüzüğün imitasyonunu almış ve o yüzükle evlenme teklif etti.benim için cok özeldi halen o yüzüğü hiç çıkarmam benim için cok degerlidir
sevgilim annesinin pırlanta tek taşıyla teklif etmek istemiş tabii annesi vermemiş o zaman okuyoruz daha oda gidip yüzüğün imitasyonunu almış ve o yüzükle evlenme teklif etti.benim için cok özeldi halen o yüzüğü hiç çıkarmam benim için cok degerlidir
Şimdi yine hatırlattım sert bir dille sen bana niye teklif etmedin diye. özel bir şey olsun istedim, sıradan olmasını istemedim ama ne mekan uygun oldu (farklı şehirlerdeyiz) ne de yeterli bütçe ayırabildim. o yüzden olmadı özür dilerim dedi. Üzüldüm ciddi ciddi, ben hiç düşünmedi bile sanmıştım. Bir daha açmıcam bu konuyu.
ayy kıyamam erkeklerde bazen hassas olabiliyor, günahlarını almayalım :)
en önemlisi sadakat ve huzur...
şu devirde bunu bulduysak çok şükür diyelim :)
evet galiba şükretmeli :)
çok şükür gerçekten bana hiç bir kötü söz söylemeden, aldatma olmadan, yalan söylemeden, beni hiç üzmeden bugünlere geldik. halbuki ben onu çok üzdüm, yalan da söyledim
8 senedir birlikteyiz 7 aydır evliyiz daha çıkma teklifi bile almadımmmmmmmmmmmm
bende üzüldüm ben sebep olduysam özür dilerim (bu konuyu açtığım için):18: mutluluklar dilerim umarım her şey gönlünüzce olur
Benim aklımdaydı dün, o yüzden sordum. Siz sebep olmadınız rica ederim :) Ben de mutluluklar diliyorum, daha güzel haberler paylaşırız umarım :)
Benim aklımdaydı dün, o yüzden sordum. Siz sebep olmadınız rica ederim :) Ben de mutluluklar diliyorum, daha güzel haberler paylaşırız umarım :)
kuki senin ki orjinal olmuş :)))
e denizciler romantik olur, olsun okadar.
bizimki karacı ancak bu kadar
kendi çapında yapmaya çalışıyo bişeyler
aslında ilk tanıdıgımda pek beklemezdim biraz böle çekingen biri gibiydi öyle aşırı bi romantikligi yoktur ama bazen şaşırtır
cebinden gül cıkarır, sokağın ortasında kucağına alıp koşar bazen de telefonundan muzik acıp dondurur beni fırıl fırıl aksam saati yollarda kimse yoksa tabi
he penceresinden gorup geldi yine bizim deliler diyen cok oluyodur orası ayrı
bazen de yapmaya calısıp beceremez, ilk sevgililer gunumuzde mektup yazmıstı mesela romantik olmaya calısmıstı ama eh işte güldürmüştü beni birazcıksonra da alınmıstı niye gülüyosun birdaha yapmıcam valla beceremiyorum bu işleri diye
merhaba kızlar bende anlatayım :)
benimde doğumgünümde etti ben tahmin ediyordum ama yinede heyecanlanıosun tabi şık bi restorana gittik daha önce aramış rez yaptırmış daha farklı yerde diğer müşterilerden uzak bi masa hazırlatmış benim için bi garsonla kanka olmuş resmen:) fanus içinde balık aldırmış içinede deniz kabuğunu koymuş kabuğun içine yüzüğü koymuşlar ben gittim masada gül yaprakları çiçekde almış beni almaya gelirken tabi neyse ben gittim şarap filan fanusu getirdi garson her masada böle bi uygulamanızmı var dedim konseptine göre değişiyor sizin konseptinizin içinde fanusta balık var filan dedi bana geçiştirdi ben yemek filan yiyemedim tabi heyecandan sonra gördüm deniz kabuğunun içinde yüzük var aldı sonra benimle evlenirmisin dedi bende evet dedim o soruyu sorarken bile nası heyecanlandığını gözümle gördüm :) denize karşı çok güzel bi geceydi benim için
ayy cok güzel ve değişik bir teklif olmus tatlım yaa. darısı basımıza valla bizim 4 yıl oldu hala tık yok. daha da olacak gibi durmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?