- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
Kızlar muhteşem evlenme teklifimi anlatayım bende:)
Ramazan ayında İftardan sonra dışarı çıktık sevgilimle Mersinde marina diye bir alışveriş merkezi var oraya gittik
Orada da ramazan eğlencesi kurulmuş sahne yapmışlar amfitiyatronun içine tabi heryer dolu gösterileri izliyorlar
Sahnede de organizatör olarak sevgilimin arkadaşı var 20 tane çocuk istedi sahneye ellerine harfler yazan kartlar verdi karışık karışık..
Sonra da ben bi arkadaşımla oyun oynamak istiyorum çok güzel bir ozon terapi ödülümüz var oyunun sonunda dedi çok değerli bi arkadaşım var burda ama ben onu hergün görüyorum bu oyunu onun kız arkadaşıyla oynaka istiyorum diyerek beni sahneye çağırdı
Burda bir cümle yazıyor bunu bulman lazım dedi tabi ben 10 dk falan bulamadımsonra ağzımdan benimle evlenirmisin yazıyor ya burda falan dedim anlamadım bana evlenme teklif edildiğini başkasına yapılıyor sandımm ne yazıyor ne dedi benimle evlenirmisin yazıyor dedim tekrardan.
O anda mustafa cecelinin sevgilim şarkısı çalmaya başladı sevgilim çıktı sahneye kulağında mikrofonla önüme diz çöktü sevgilim bu güzel hayatı benimle paylaşır mısın dedi tabi tir tir titriyorr evet diye bağırdım o anda konfetiler patladı dans ettik tek taşımı falan taktı parmağıma alkış kıyamet tanımadığımız insanlar tebrik ettilerr çok özel bir andı çok güzeldi
Çok güzelmiş gerçekten, maşallah iyi düşünülmüş
Valla benim kocamda ilişkimizin 4. ayında mükemmel bir teklif yaptı. Geçen sene karda kışta beni sorla istanbula getirdi. Ben tabii anladım zorla o havada getirince bişey yapacağını ama çaktırmamaya çalışıyorum. Sonra İstanbulun en yüksek binasına çıktık. Orda arkadaşlarını çağırmış, gitar, klarnet eşliğinde 'seyirlik değil ömürlük olsun' söylemeye başladılar:))) Tabi acayip bir kar yağıyor, orda teleskop var ona bak dedi bana,ben tabii kardan hiç bişey göremiyorum, kaç kere 1 lira attı görmem için ama yok arkadaş ben hiç göremedimMeğer kocaman bi pankart hazırlatmış 'seni seviyorum benimle evlenirmisin?' diye ama o şahin bakışlı ben o gün bu pankartı göremedim en sonunda o da vazgeçti ve diz çöküp evlenme teklifini etti, yüzüğümü taktı:))
Hala evimizde saklıyoruz kendi evimiz olursa yatak odasının tavanına yapıştıracakmış, her gün rahtlıkla görebileyim pankartı diye:))))
1 yıl önce iş yerimde yaşadıgım tartısmanın ardından sevgilim pizzacıda evlenme teklif etti ne güzel hazırlık yapmıs ama ben zır zır agladıgım ve huysuzluk yaptıgım için en yakın avmde pizza yemeye karar verdik orda moralım yerıne gelsın dıye evlenme teklıfı edıp yuzugumu ama gelin görün ki 1 yılın sonunda ayrılıyoruz babası nuh dedı peygamber demedı benı ıstemeye gelmıyor ya o kız ya bız demıs bende aılenı sec dedım ve yollarımızı ayırdık
Kızlar, beklediğim üzere teklif geldi :)
İzmirde konak iskeleden Asansöre doğru sahil kenarında yürüdük.Bu sırada sevgilim uzun baya uzun bir konuşma yaptı. Ben tabi beklilyorum ne zaman çıkarcak yüzüğü diye. En son işte Benimle evlenir misin dedi. Dalgalar kıyıya vuruyor hafif rüzgar var hava soğuk ama kimin umurunda. Baktım suratına gözünden bir damla yaş süzülüyor duygulanmış benimki kıyamam :).
Evet dedim :). Sonra sahil kenarına oturduk. Kutuyu verdi. Tek taşım da çok güzel hani ayıptır söylemesi. Allah hepinize nasip etsin kızlar :).[/QUOTE
Cok guzelmis mutluluklar dilerim...izmir diye okuyunca bende paylasmak istedim. Ben bulgaristanda okuyorum ve nisanlim izmirde urlada kaliyo gecen yil mayista nisanimiz vardi.tabi uslleri bilmedigim icin bana teklif etmicek diye dusunmustum binseilde daha onceerde agzni aradim ve dugunden bikac hafta once edilir filan gibilerinden bisey soyledi bende yakin zamnalarda belemiyodum tabiki...okullar tatile girdi 14 subati kutlamak icin onun yanina gitmistim her gun calisiyordu hic izin filan soz konusu etmemisti bende beraber olmamizda yeter diyodum kendi kendime gunu geldi catti hadi haziran cikiyoz dedi surpriz bir yere gtces iyi giyin usume filan diyo...fazla uzatmayimbindik gidiyozar abada soylemio nereye gitcegimizi feribota bindik karsiyakaya gecerke gozlerimi baladi orda gide gide bi yata bindik Lamia'ya hersey normal yemeimizi yedk filan ben hic beklemiodum nedense o gn isten gelirke tablet bilgisayar amis hediye teklif aklmn ucundan gecmedi.bir arada resim cekilmek icin inmistik bar bolumune bara girdi kokteil istedim icelim toplanirs eve dedi bnede tmm dedim oylensailmisik manzarayi izliyoz bi taraftan kokteil yudumluyoz elimden ttup dondrdu beni onume dz coktu ve yuzugu gostererek benimle evlenirmisin dedi ben o anda heycanli ellerim titriyo dilim tutldu evet bile diyemedim bardaki insalarda cikip alkislamazlarmi biz ben o sirada bittim . Allah hekese nasip etsin bu duyguyu insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?