Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

Sevgilim ben ve arkadaşlarım dışarıda biyerlerde oturuken bir anda elinde bizim için hazırlattığı pastayla geldi ve aşkım benimle evlenirmisin dedi çok güzel ve tatlıydı pastada tabii :)

bende sözlendikten sonra aldım evlenme teklifini harikaydıı .. son yılım öğrenci evimizi değiştirmişiz ama yaz tatili girdiği için eve sadece eşyalarımızı koyduk kitledik memleketlerimize döndük.odalarımız bile belli diildi. şimdi nişanlım olan aşkitom ev arkadaşlarımla msn üzerinden kura çekmiş odamı seçmiş, boyamış yatak, perde, halı, dolap, kitaplık herşey almış. yorgana nevresim bile geçirmiş :) ve benim bunlardan hiç haberim yok. memleketten döndüm alandan aldı beni eve bırakcak, çıkardık valizleri, normalde ayakkabı ile gireceğim odaya ayakkabılarını çıkar dedi, şaşırdım. içeri bi girdim rüya gibi.. yerlerde yüzlerce kalpli kırmızı balon(ki odam kocamandı düşünün ), duvarlarda kartpostal yaptırılmış resimlerimiz, yatağımın üstünde çok güzel bir ayıcık, ve ortada kalpli boncuklardan yapılmış içi kırmızı gül yapraklarıyla doldurulmuş bir kalp ve kalbin ucundan ayağıma kadar gelen kalpli boncuklar..diz çöktü çok güsel şeyler söyledi ama kulaklarımda bir uğultuu.. nasıl evet dediğimi hatırlamıyorumm. ama iyiki demişim

darısı sizlere olsun kızlar :)

bende hemencecik anlatıvereyim kızlar :) hiç bir evlilik teklifi bana sürpriz olmıycaktı çünkü etmesi gereken bi zamandı ve konuşulan bir konuydu ama geciktirdikçe geciktirdi teklifi.. biz ortak arkadaşlarımız tarafından tanıştırılmıştık ve onu ilk gördüğüm yer bursa da migros alışveriş merkezinin çıkış kapısıydı karşıdan bize doğru geliyordu ve o an ben ona tutuldum :) bi akşam annem kardeşim nişanlım ve ben akşam yemeğinden dönüyorduk(ozaman daha nişanlı değiliz hazırlık evresi hala teklif yok tabi)trafikde arabayı sağa çekip durdu ben arka koltukdayım yanımızda da migros.sonra tabi annemler soruyorlar noldu diye oda dedi birşey sormam gerekiyor dedi indi arabadan sonra arkaya gelip kapıyı açtı beni de indirdi.bu sırada trafik akıyor yandan.bir kaç bişey söyledi.benim hayatım burda değişti dedi ve diz çöktü benimle evlenir misin dedii :) hemen sarıldımm arabaya bindiğimizde kardeşim abla noldu herkes size bakıyordu dedi ve onlara gururla tektaşımı gösterdim :) uzun bir sürede aşık aşık yüzüğümle ilgilendim :)

bende kendiminkini anlatayım..ben;; 6 senelik sevgilim 2,5 senelik nişanlım 5 senelik eşimden hiç evlenme teklifi almadım:))buradakileri okuyorum da bizim evleneceğimiz belliydi ama teklifin ne zaman geleceğini bekliyordum felan yazmış arkadaşlar, bizimde evleneceğimiz belliydi ama ben hala bekliyorum o teklifi:)):123: çok ucuza gittim arkadaş..:))
sorsan bazı erkeklere böyle şeyleri beceremem felan derler, yada benimki doğumgünleri kutlamayı ve hediye almayı bilmez beceremez..aslında hiç bişeyi kutlamaz..yada hediye almaz..onun aldığı hediyeler spontane hediyeler olur.her an olabilir..her yerden çıkabilir..yada en azından bi zamanlar öyleydi:)) ama olsun ben onun yüreğini seviyorum..benim hediyem zaten kendisi..

ama halaaaaaaaaaa daha o teklifi bekliyorum arkadaş..salakmıyım?/evet salakım:)):)):123:

Burda bir arkdaşın evlilik teklifini izlemiştim çok etkilenmiştim ama demin youtube da baktım 2011 senesinde yabancı bir ülkedeki teklifmiş ben de diyorum ne yaratıcı insanlar var meğerse çalıntıymış fikir. Bundan sonra izlicem hepsini bakalım bizimki çalıntı bir fikirle gelirse karşıma kabul etmicim daha orijinalini bul dicem. .

ben de nişanlanıp teklif bekleyenlerdenim
ufak ufak bir çok teklif aldım ama büyük teklif gelmeden evv-lenn-meeemmm

Beklenen teklif sonunda geldi ama o anın büyüsüyle cidden tam olarak ikimiz de ne dedik nasıl teklif etti hatırlamıyoruz var mı böyle bir şey ya.

maşallah herkeslere

benim sevgilim öyle sürprizler hediyeler beceremez anladım sonunda :9
benimle evlenir misin dedi. sonra başka şeylerden bahsetti kendi kendine konulara daldı. diyorum cevabımı sormadın?? o da ne dese beğenirsiniz: aa ben soru sorduğumu unutmuşum ki

Kızlar çoğunuz nişanlı sözlü olup evlilik teklifi almamış. Ben anlamadım, teklif almadan o aşamaya nasıl geliyorsunuz? :26: Pat diye istemeye mi geliyorlar, evet diyeceğiniz ne malum?

ben tam evlilik teklifi alırken herşeyi bozduğum için eşim tam tektaşı takıyodu, iyi günde kötü günde diye başlamıştı bende tamam tak artık şu yüzüğü uzatma dedim aman ya napimm çok uzattı o da

Kızlar çoğunuz nişanlı sözlü olup evlilik teklifi almamış. Ben anlamadım, teklif almadan o aşamaya nasıl geliyorsunuz? :26: Pat diye istemeye mi geliyorlar, evet diyeceğiniz ne malum?

Valla adam odun olursa aynen dediğin gibi olur canım mesela benimkisi de öyle büyük sürprizler yapmadı sadece cok romantik bi ortam ve anda benimle evlenir misin dedi cok hoştuu

pat diye istemeye gelmiyorlar tabiki ama oldu bittiye getiriyorlar canım:))
bende teklif almadım sadece ilk konuşmamızda hayatımın sonuna kadar seninle olmak istiyorum demişti ben onu evlenme teklifi olarak kabul ettim:))
ilişkimiz ciddi başladı öylede devam etti,ama bende isterdim şöyle planlı bir teklif iyi olurdu:))

Valla adam odun olursa aynen dediğin gibi olur canım mesela benimkisi de öyle büyük sürprizler yapmadı sadece cok romantik bi ortam ve anda benimle evlenir misin dedi cok hoştuu

Sürprize gerek yok ki en azından "benimle evlenir misin" sorusu sorulmalı bence, belki kabul etmeyeceğim ne bu özgüven Ben şahsen salağa yatarım teklif gelene kadar nişanmış sözmüş evlililiği e sini konuşmam

haha bu da evlilik teklifi ettirmek icin bi yöntem olabilir tabi canım biz kızlar için o bile yeter ama onu bile söyleyemeyenler var :)

Annemin babamın zamanında olsaydı normali oydu zaten, çünkü o zamanlar ilişkiler ciddi niyetlerle başlıyordu onların tabiriyle "arkadaşlık" etmeye başladıklarında o teklif edilmiş oluyordu zaten. Ama günümüzün erkeklerine güven olmuyor ki, "hayatımın sonuna kadar seninle olmak istiyorum" gibi sözleri çok rahat sarf edebiliyorlar (yanlış anlama senin eşin için söylemiyorum ) ve böyle sözleri teklif olarak algılamak risk gibi geliyor bana. Günümüz şartlarında erkeklerin ciddi bir teklifi yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Öyle güller mumlar havai fişekler olmak zorunda değil, düşünülmüş olsun yeter

evet canım, güvenmek çok zor zaten, ama bende öyle diyince nasıl güveneyim sana dedim, konuştu ikna etti beni( bide telefonda yani)
ciddi olduğunu göstermek için hemen annenle tanışmak istiyorum dedi,kaleyi içten fethetti yani uyanık kocam:)) 6 ayda evlendik:))
zaten öyle birşey oluyorki ciddi olan adam kendini belli ediyor,bir şekilde güveniyorsun:))
önemli olan başı değil sonu diyelim, ben çok şükür mutluyum en ufak bir sorunumuz yok, varsın teklifide olmasın:))

Maşallah o zaman size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…