- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
bu konunun başlığı evlenme teklifi alan var mı olmalıymış:))
ben de sozle soylenmiş bir teklif aldım ama zaten o gun olcagını biliyordum...
ilginc sasırtıcı bir sey bekliyorum..yapacam bekle diyor ama hala ses yok..
12 ekimde dogum gunum bulusamayız sanmıyorum..ayrı sehırlerdeyız..
bayrama bir kaçamak dusunuyoruz abant falan
belki o zaman beni şaşırtacak bişeyler yapar:)
az once de mesaj attım teklif etmezsen nikahta memur kabul ediyormusunuz diye sordugunda ben teklif almadım ki dicem
herkesin içinde teklif etmek zorunda kalacaksın dedim:))
yogun çalıstıgı için beyfendi tık yok hala:))
bakalım eve geldiğinde anlayacagız:))
Evlenme teklifi alırmıyım bu gidişle çokk zorrr..ayy çok özendim yaa maşallah herkese:)
Kızlar çoğunuz nişanlı sözlü olup evlilik teklifi almamış. Ben anlamadım, teklif almadan o aşamaya nasıl geliyorsunuz? :26: Pat diye istemeye mi geliyorlar, evet diyeceğiniz ne malum?
Kızlar çoğunuz nişanlı sözlü olup evlilik teklifi almamış. Ben anlamadım, teklif almadan o aşamaya nasıl geliyorsunuz? :26: Pat diye istemeye mi geliyorlar, evet diyeceğiniz ne malum?
Valla adam odun olursa aynen dediğin gibi olur canımmesela benimkisi de öyle büyük sürprizler yapmadı sadece cok romantik bi ortam ve anda benimle evlenir misin dedi cok hoştuu
Sürprize gerek yok ki en azından "benimle evlenir misin" sorusu sorulmalı bence, belki kabul etmeyeceğim ne bu özgüvenBen şahsen salağa yatarım teklif gelene kadar nişanmış sözmüş evlililiği e sini konuşmam
pat diye istemeye gelmiyorlar tabiki ama oldu bittiye getiriyorlar canım:))
bende teklif almadım sadece ilk konuşmamızda hayatımın sonuna kadar seninle olmak istiyorum demişti ben onu evlenme teklifi olarak kabul ettim:))
ilişkimiz ciddi başladı öylede devam etti,ama bende isterdim şöyle planlı bir teklif iyi olurdu:))
Annemin babamın zamanında olsaydı normali oydu zaten, çünkü o zamanlar ilişkiler ciddi niyetlerle başlıyordu onların tabiriyle "arkadaşlık" etmeye başladıklarında o teklif edilmiş oluyordu zaten. Ama günümüzün erkeklerine güven olmuyor ki, "hayatımın sonuna kadar seninle olmak istiyorum" gibi sözleri çok rahat sarf edebiliyorlar (yanlış anlama senin eşin için söylemiyorum) ve böyle sözleri teklif olarak algılamak risk gibi geliyor bana. Günümüz şartlarında erkeklerin ciddi bir teklifi yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Öyle güller mumlar havai fişekler olmak zorunda değil, düşünülmüş olsun yeter
evet canım, güvenmek çok zor zaten, ama bende öyle diyince nasıl güveneyim sana dedim, konuştu ikna etti beni( bide telefonda yani)
ciddi olduğunu göstermek için hemen annenle tanışmak istiyorum dedi,kaleyi içten fethetti yani uyanık kocam:)) 6 ayda evlendik:))
zaten öyle birşey oluyorki ciddi olan adam kendini belli ediyor,bir şekilde güveniyorsun:))
önemli olan başı değil sonu diyelim, ben çok şükür mutluyum en ufak bir sorunumuz yok, varsın teklifide olmasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?