ben avakadonun içine dorayıp yiyorum. avakadonun tadı cok kötü oldugu için biraz tadını düzeltmeye calsıyorum.
awakado kürünü annemden duydum.küçklüğümden beri göğüs takıntm oldğu için tw de duyduğu gbi bni aradı ve söledi hihoyyyt bn 3 gün yedm ama yeni aldğm awakadolar kaç gündr bekledğim halde yumuşamadkları içn ara werdm,beklemedeym.başlaynca 1 ay boyu ara wermeden hergün yicem inşallah.muz da yiorm buarada herrrgün kaydirigubbakcemile2 awakadonun üzerine limon falan hikaye,tadı iğrenç oluo.ama üzerine biraz bal döküp yiyin war ya aynı cennet hurmasına benzio tadı.süper oluo kıslar! şakkıdı ayrıca ark mdan yeni bşi duydum bugün malzemeyi aldm hemen.öleki 75 ten 90 a çıkartcak bşi.plastik huniyle gtmiş gelmş pompalar gbi bastrmş göğsüne ve kısa zmnda büyümüş göğüsleriiii!! delikafadulden yalan deil kesinlkle.muz-awakado-rezene çayı-huni 4 lüsünü kullancam bakalm.kızlar hakikaten her şey beyinde btiooo ona göre!:sm_cool:
onu kullanmayı düşünenler de var ama bence de sarkma ihtimali var. sonuçta hassas bir yapısı var göğüslerin, çok yüklenme olursa deformasyona uğraması muhtemeldir
seninkiler küççüçük niye sarksınki :)))))))))))
acıklaman ıcın sagol canımya bildiğimz plastk huni.ama bakınca göğüs şeklini andırıo bayanlar,tabi göğüsünzden brz büyük olsn küçk boylarıda war çnkü..ve evet fincan kapama olayına benziyr.awakadonun fiyatı deişiyr.mesela burda 2 büyük market war,brinde tanesi 2.50 dierinde 3.69.ama her halükarda pahalı yani.napalm günlk yaşantmdan kısıyorm bende.. benneyaptımki buarada bnde hep muz yerdm ama böle bşiyi bilrek ymk bnce farklı.şöleki mesela sürekli başı ağrıyan bi hastaya ilaç werilyr we hasta ilacı içince belli bi zmn sora iileşior.ama werilen ilaç ağrıkesici yda başka bişi deil,witamin.yani ağrı dindirmez biliosunuz.psikolojk olark ilaç içtiğini düşünen insan witamn içtiği halde iileşio.bzde muzun bu faydasını düşünerek yicez we inşallah büyütüces! kaydirigubbakcemile2 dediğim gbi beyine ve bilinçaltına ne sölenrse onu yapar.bu konuda çoooook araştrma yapmışlığm war,yane sadece kulaktan dolma bilgiler deil,ondan böle konuşuorm,bana güwenin.. yerimseniben
rica ederm hayatm.ben denicem hepsini ama olabiliosa sizde awakado kürünü uygulamaya çalışın.gelişmelerden haberdar edicem inşallah...
öyleyse sen yap bu dediklerini şimdi git resminin çek memişlerinin sonra bide büyüyünce çek koy buraya bakalım bizde büyümüşşe yapalım büyümesze hiç uğraşmayalaım
koyarım falla nolcakine ama ben kendi kenidimin çekemem yarın fotoğraf makinemide aliim yanıma sabah foruma girersem unutturma sakın tammmı akşama koyarım