• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar mutfak masanızı cam mı aldınız ahşap mı ..??

camlar çok şık duruyor tabiki ama çok kullanışsız bence. bi çocuk kafasını vurabilir, bi köşesi kırılabilir zarar verebilir(ki iş yerındeki cam mutfak masasının ucu kırılıp elbisemı yırtmıştı). bide kaşık tabak vs koyarken çıkan ses pek hoş olmuyor sanki. ahşap daha kullanışlı ve uzun ömürlü bence. açılıp kapananları tavsiye ederim. benımkı kenarları katlananlardan sadece bir kanadını açarak kullanıyorum.

cam masa kullanıyorum bende çok hoş duruyor ama kullanımı zor
ahşap masayı silersiniz ve biter
ama cam masada görünen izleri yok etmek gerekir
cam masa alıpta üzerine örtü örtmek istemedim
önceleri mikrofiberli bezi sıcak suyla ıslatıp sıkar ve masayı silerdim kurulamama bile gerek kalmıyordu
ama 2 hafta önce cam masalar için kalın şeffaf örtüler var onlardan gördüm aldım çok rahat ettim
camın ölçüsünde kestirdim koydum örtünün olduğu bile belli değil
yemek yerken çizilme,silme derdi kalmadı
cam masa tehlikeli tabiki masanın ortası bile boşlukta kalıyor
ama bildiğim kadarıyla bu camlar fırınlanmış oluyor

Eki Görüntüle 193577

bende mutfağıma bu masayı aldım... indirimdeydi fiyatı çok uygundu, masanın iki tarafı katlanıp küçücük bir hale gelebiliyor, ayrıca sandalyeleride katlanıyor.. 4 sandalyesiyle birlikte 230'a aldım.. banio yapı marketten... nasıl olsa lazım olur diye düşündüm mutfağa olmazsa bile balkonumda kullanırım.. :61:

benımde mutfak masam bu model sadece sandalyelerın oturulacak yerlerı beyaz (yada kremdı bılmıyorum) derı annecım almıstı bana da aynı fıyata bı mobılya magazasından çok begenmıstım

Back