huni.ölçü kaşıkları.karıştırma kabı.sini tepsisi.silikon spatula.bulaşık süngeri bulaşık teli.çöp poşeti.folyo.temizlik bezi üçlü olan.buzdolabı poşeti ben çok ayrıntıya girdim galiba :26:ama bunlar hep ihtiyaç arkadaşlar.
huni.ölçü kaşıkları.karıştırma kabı.sini tepsisi.silikon spatula.bulaşık süngeri bulaşık teli.çöp poşeti.folyo.temizlik bezi üçlü olan.buzdolabı poşeti ben çok ayrıntıya girdim galiba :26:ama bunlar hep ihtiyaç arkadaşlar.
canım tahta kevgir set nasıl oluyor? bilemedim onu :)yumurta fırçası silikon.tahta kevgir set.çay süzgeci.pirinç ve makarna süzgeçi.tezgah üstü tabaklık (ki kullanılacaksa).tezgah üstü deterjanlık.ekmeklik.selpaklık.limon sıkacağı.mutfak poşet kutusu.havan seti.rende.mutfak saati.oklava.merdane.mutfak sebze için sebzelik.kek fanusu.silikon ve çelik çırpıcı.salata servis kaşıkları.canım benim aklıma gelenler bunlar.
hani şu teflon tencere ve tavalar zarar görmesin diye tahta kevgir kaşık maşa seti oluyorya ondan ben göremedim listendede canım.listeni okuyorum eksik görürsem yazarım:26:
Valla canım resim ekleseydin daha kolay olurdu bizler için.Okuyorum şimdi aklıma gelen ,gözüme çarpan olursa yazarım
canım cam kesme tahtası al bide Migroslarda bulabilirsin paşabahçedede var ama pahalı biraz.Et ler için kullanışlı birde diğerlerinde kesınce araya yiyecek artığı falan gırıyo hijyen ve sağlık açısından al bitane.
eveeet haklısın. hatta dün paşabahçede baktım da arkadaşım iki tane var gereksiz olur dedi vaz geçirdi. keşke alsaymışım :) teşekkür ederim canım. pazar günü gidip onu da alayım içimde kalmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?