Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar müjde
- Konu Sahibi ekim.29
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?CANM EN SON 29 HAZİRANDA OLDUM CANM ADETİMN SON GÜNÜ İLİŞKİYE GİRDİM YOK CANM HEMN HEMN HERGÜNE YAKINDI VE BEN BU AYY SIRFFF GÜNAŞIRI İLŞKİYE GİRDİMMM DENE SONUÇ ALIRSN İNŞŞ CANM İNŞŞ EN KISA ZAMNDA SENNDE HABERLERİNİ ALIRIZZZZ
çok tşk ederim sağol söylediklerin için..hayırlı sağlıklı hamilelikler sana canım...
ya sonunda oldu temmuzda çift çizgi görmek istiyodm başardmm hamileyimm kıızzzlarrrr yaşasınn kısmetse anne olcammm rabbm herkese tatdrsnnnnnnnnnnn :lepi: :teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM..GÖZÜN AYDIN..a.s.
CANM EN SON 29 HAZİRANDA OLDUM CANM ADETİMN SON GÜNÜ İLİŞKİYE GİRDİM YOK CANM HEMN HEMN HERGÜNE YAKINDI VE BEN BU AYY SIRFFF GÜNAŞIRI İLŞKİYE GİRDİMMM DENE SONUÇ ALIRSN İNŞŞ CANM İNŞŞ EN KISA ZAMNDA SENNDE HABERLERİNİ ALIRIZZZZ
her seferin de de ilişkiden sonra yarım saat filan yattın mı birde beline yastık filan koydun mu? hep öyle diyorlarya.
tebrikler cnmm cok güsel bi duygu anne olmak , bende 10 hafta 3 günlük hamileyim en son gittigimizde doktoruma oynadigini gördük ama hayla hissetmiyorum ... allah herkeze saglikli hayli evlat nasip etsin
canm bebeginiin kalp atışı ne zamn duyulduuuu allah yardmcn olsn kucagına almayı nasip etsnn canmmm:asigim:
her seferin de de ilişkiden sonra yarım saat filan yattın mı birde beline yastık filan koydun mu? hep öyle diyorlarya.
yani canm herseferinde belime yastık koydum ayaklarımı diktimm bide gün aşırı ilşkiye girdk akşam olmadı pekk
ya sonunda oldu temmuzda çift çizgi görmek istiyodm başardmm hamileyimm kıızzzlarrrr yaşasınn kısmetse anne olcammm rabbm herkese tatdrsnnnnnnnnnnn :lepi: :teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hayirli olsun canim gözün aydin...rabbim bebeğinede sanada sağlik versin
canım tebrik ederim bende temmuzda hamile kaldım .Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasib eder inşallah. tekrar seni ve eşini tebrik ederim
t.ederim canmmm bende seni ve eşini tebrik ederim rabbm cümlemize nasip etsnn nasl canmm ii geciyomu hamileligin ben kan testi yaptrdgmda deger 965.13 çıktı 3 gün sonra tekrar giitimm 1931 e çıktıı galiba gelişiymş dr öle dedii ama ultrasyonda gözükmezmiş bakmadııı canm rabbm kucagmza almayı nasip etsn inşşşş :lepi: