Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANM EN SON 29 HAZİRANDA OLDUM CANM ADETİMN SON GÜNÜ İLİŞKİYE GİRDİM YOK CANM HEMN HEMN HERGÜNE YAKINDI VE BEN BU AYY SIRFFF GÜNAŞIRI İLŞKİYE GİRDİMMM DENE SONUÇ ALIRSN İNŞŞ CANM İNŞŞ EN KISA ZAMNDA SENNDE HABERLERİNİ ALIRIZZZZ
ya sonunda oldu temmuzda çift çizgi görmek istiyodm başardmm hamileyimm kıızzzlarrrr yaşasınn kısmetse anne olcammm rabbm herkese tatdrsnnnnnnnnnnn :lepi: :teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
CANM EN SON 29 HAZİRANDA OLDUM CANM ADETİMN SON GÜNÜ İLİŞKİYE GİRDİM YOK CANM HEMN HEMN HERGÜNE YAKINDI VE BEN BU AYY SIRFFF GÜNAŞIRI İLŞKİYE GİRDİMMM DENE SONUÇ ALIRSN İNŞŞ CANM İNŞŞ EN KISA ZAMNDA SENNDE HABERLERİNİ ALIRIZZZZ
tebrikler cnmm cok güsel bi duygu anne olmak , bende 10 hafta 3 günlük hamileyim en son gittigimizde doktoruma oynadigini gördük ama hayla hissetmiyorum ... allah herkeze saglikli hayli evlat nasip etsin
her seferin de de ilişkiden sonra yarım saat filan yattın mı birde beline yastık filan koydun mu? hep öyle diyorlarya.
ya sonunda oldu temmuzda çift çizgi görmek istiyodm başardmm hamileyimm kıızzzlarrrr yaşasınn kısmetse anne olcammm rabbm herkese tatdrsnnnnnnnnnnn :lepi: :teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım tebrik ederim bende temmuzda hamile kaldım .Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasib eder inşallah. tekrar seni ve eşini tebrik ederim