1.5 aydır diyet yapıyorum, 5,5 kilo verdim, ama son zamanlarda canım deli gibi tatlı istiyor 3-4 gündür şu albeni tane tane den 5 top yiyorum onun dışında ağzıma başka tatlı sürmüyorum. Sizce fazla mı yediğim miktar Yoldan çıkıp diyeti bozmakta korkuyorum, nolur bana motive edici bir şeyler söyleyin noluuuuur
aynı dertten muzdaribiz :) bende diyet yapıyorum 5 6 kilo verdim.ve tatlı hastasıyım.2 gündür canım çok tatlı istiyo kurabiye kek çikolata.akşam o toptan 2 tane kaçamak yaptım.yeter derken dondurmaya saldırdım.çaktırma bişey olmamış gibi devam.durmak pes etmek yok.kurtulcaz yaza incecik giricezzz
aynı dertten muzdaribiz :) bende diyet yapıyorum 5 6 kilo verdim.ve tatlı hastasıyım.2 gündür canım çok tatlı istiyo kurabiye kek çikolata.akşam o toptan 2 tane kaçamak yaptım.yeter derken dondurmaya saldırdım.çaktırma bişey olmamış gibi devam.durmak pes etmek yok.kurtulcaz yaza incecik giricezzz
Yalnız olmadığımı görmek çok güzel abartıyorum gibi geliyor bana ama en azından 2 günde bir yemeye çalışıcam bi de üstüne regl oldum bugün meğerse ondan dayanamıyormuşum
her gün kaçamak yapacağına bir gün kendini serbest bırak diyetini boz doya doya ye. zaten diyetisyenler bile haftada bir gün kaçamağa izin veriyor. ertesi gün bişey olmamış gibi devam et. hem psikolojin rahatlar hem de vucut şaşırır.
bu konuda benmde başım dertte 7 kilo verdm ama daha var ama son zamanlarda çileden çıkıorum :) dün dayanamadım puding yedim snra pişman oldum ama kendimi tutamıorum :) ama diyeti bırakmak yok aynen yola devam :)
Masallah yha 1.5 ayda ne güzel kilo vermişsin benim rejimim de bir ayına girecek ama ben de tik yok hergün hareket ediyorum spor yapıyorum neredeyse hemen hemen hergün üç saat ev içinde hiç oturmadan temizlik iş güç yapıyorum yediklerime de çok dikkat ediyorum bi türlü kilo veremedim acaba sonradan açılır mıyım arap atı gibi
Masallah yha 1.5 ayda ne güzel kilo vermişsin benim rejimim de bir ayına girecek ama ben de tik yok hergün hareket ediyorum spor yapıyorum neredeyse hemen hemen hergün üç saat ev içinde hiç oturmadan temizlik iş güç yapıyorum yediklerime de çok dikkat ediyorum bi türlü kilo veremedim acaba sonradan açılır mıyım arap atı gibi
Canım acaba metobolizman mı yavaş çalışıyor :26:greyfurt suyu , yeşil çay filan içsen işe yarar mı ki, yada hormonal bir problemin mi var acaba :26: çünkü bu kadar haraket edip, yediklerinen dikkat ettikten sonra vermemen için bir neden göremiyorum ben, istersen bir hormon değerlerine baktır.:26:
Canım acaba metobolizman mı yavaş çalışıyor :26:greyfurt suyu , yeşil çay filan içsen işe yarar mı ki, yada hormonal bir problemin mi var acaba :26: çünkü bu kadar haraket edip, yediklerinen dikkat ettikten sonra vermemen için bir neden göremiyorum ben, istersen bir hormon değerlerine baktır.:26:
İnan ki günde beş bardak yeşil çay içiyorum iki litre de su ama bu hormon bozuklugu mantikli geldi bana bi kan testi yaptırsam iyi olacak çünkü yüzüm de bile çökme olmadı
Kızlar cumartesi günü bir kaçamak yaptım, hooop 1 kiloyu anında geri aldım bundan sonra istediğim kiloya inene kadar kaçamak filan yapmayı düşünmüyorum çok üzüldüm sinirlerim bozuldu ya resmen sen günde en fazla 200 gr ver, sonra günde 1 kilo al olacak iş mi bu yahu lanet olsun