Altinda platin sari rofle var belki akar dicem ama ya akmazsa ben naparim..Hamamada gitsem siyah boya akmaz diyolar geri dönüşü yok diyoarlar, ki ben koyu kestane istedim bu kadar siyah degil, aglamaktan gözlerim şişti günlerdir...
Altinda platin sari rofle var belki akar dicem ama ya akmazsa ben naparim..Hamamada gitsem siyah boya akmaz diyolar geri dönüşü yok diyoarlar, ki ben koyu kestane istedim bu kadar siyah degil, aglamaktan gözlerim şişti günlerdir...
tatlım buarada sakın beyaz sabunla yıkama saçların elinde kalır zeytinyağını hafif ılıt ocakta fazla sıcak olmayacak sonra saçlarını iyice yedir yarım saat filan bekle hatta daha fazla sonra bir güzel sıcak suyla duş al hem saçlarında akma olur hemde saçların biraz olsun zeytinyağından beslenir....
Kızlar benım 2 ay once röfleden saclarim yandi epey bi kestirdim cok kötuydu bekledim boyatmadim en son tek renk yapiyim kendi rengime dönüp yaza kadar boyatmiyim dedim, kendi sacim 3 parmak kadar cikmisti kendi sacim cok koyu degil bu arada,kuafore durumu anlattim bana Inoa bitkisel boyayi onerdi.Röflenın ustune koyu kestaneye boyayalim dedi, bende tamam dedim,boyandi resmen siyah hatta mavi siyah oldu, ben napicam simdi kimisi akar diyor kimisi akmaz diyor bu kadar simsiyah bi sac nasil olurben kendi sac rengime yakin olsun bidahada boyamiyim istemistim oysaki,zaten yanık tekrar boyatamam,o kadar koyu ki peruk gibi,2 aydir kabus gibi resmen kuaforler yuzunden basima gelenler nolursunuz yardim edin Psikologa gidicem nerdeyse..
ben geçende beyaz sabunla yıkamıştım saçımı yapış yapış oldu ya kaç yıkamadır da bi garip yapısı , çok pişman oldum sabunla yıkadığıma
bence de denemeyin beyaz sabun.
ılık zeytin yağını ben de deneyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?