Kızlar benım 2 ay once röfleden saclarim yandi epey bi kestirdim cok kötuydu bekledim boyatmadim en son tek renk yapiyim kendi rengime dönüp yaza kadar boyatmiyim dedim, kendi sacim 3 parmak kadar cikmisti kendi sacim cok koyu degil bu arada,kuafore durumu anlattim bana Inoa bitkisel boyayi onerdi.Röflenın ustune koyu kestaneye boyayalim dedi, bende tamam dedim,boyandi resmen siyah hatta mavi siyah oldu, ben napicam simdi kimisi akar diyor kimisi akmaz diyor bu kadar simsiyah bi sac nasil olur ben kendi sac rengime yakin olsun bidahada boyamiyim istemistim oysaki,zaten yanık tekrar boyatamam,o kadar koyu ki peruk gibi...ve röfleden sonra cok dökülmeye basladılar,avuc avuc sac geliyor elime,banyodan aglayarak cikiyorum,röfleden sonra sacları dökülmeye baslayan var mı kızlar,3-4 cm kendi sacim var gerisi lastik gibi ve kökleriyle dökülüyorlar.Boyayı röfleyi birakinca saclar eskisi gibi gür oluyor mu,dökülenler gerı cıkar mı?2 aydir kabus gibi resmen kuaforler yuzunden basima gelenler surekli agliyorum ve uyuyamiyorum duzelmicek diye,nolursunuz yardim edin Psikologa gidicem nerdeyse.
Son düzenleme: