• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar moralim çok bozuk ne ypmalıyım bılmıyorum :(

Herşeyden önce Allah kolaylık versin diyorum.Sevgili arkadaşım, ilk önce yapman gereken senin de karar verebilecek yaşta bir birey olduğunu ve o evin hanımının sen olacağını kayınpederine,eşine ve annesine göstermen.Bu nasıl bir iştir ki kayınpeder senin istediğin bir evin olmayacağını dile getiriyor? Senin gibi sessiz kalan tüm bayan arkadaşların başında böyle durumlar var,nolur fikirlerinizi açıkca ifade edebilin ki ilerde de sizin istemeyeceğiniz şeyler olmasın...Canım nolur kusura bakma bunu söylemek zorundayım ama eşinin biraz bu konuda bastırması gerekiyor.Birde merak ettim eşin babasının kurduğu bi işte mi çalışıyor?Eğer öyle ise eminim bu durumun böyle olmasın da bu iş meselesinin de etkisi çoktur.Senin yapman gereken ağlamak değil eşşini ve ailesini karşına alıp saygı çerçevesi içinde kesin ve kararlı bir şekilde bu ev de oturmak istediğini dile getirmek ama lütfen bu konuşmayı utana sıkıla yapma olur mu?Bak sen yuvanda mutlu olacaksın ki eşinde,çoçuklarında mutlu olsun çünkü evde kadın mutlu ise herkes mutlu olur...Lütfen güzelce konuş eğer merhametlilerse annenin durumunu da paylaş ve onun yanında olmak istediğini söyle.Umarım herşey gönlünce olur.Selametle.

Back