Kızlar merhabalar

Kızlar merhaba aranızda surelab gebelik testi kullanan var mı? Kuruma çizgisi denen silik çizgi mutlaka çıkıyor mu bu markada?
Daha önce farklı marka testlerde asla kuruma çizgisi çıkmamıştı saatler sonra da bembeyazdı. Bunda şimdi silik bir çizgi var çok merak ettim.

Hayirli olsun kizlar benimde yumurtlama 11-12.gündür 12. Aksam catlamaydi bug0n 18. Gün sabah normal test yaptim negatifti adetede 7 gün gösteriyo acaba erkenmi oldu ki ? Erken gebelikntesti sonuc verirmi adete 7 gün kala ? Belirti olarak 4 gündür meme uclarim aciyo nasil ama bide ara ara adet sancisi hafiften oluyo geciyo ve kramplar var normalde solda olur bu sefer sagda nadir sola vuruyo 2 yildir olmuyo benimde ümidim pek yokta meme ucu acisi da beni süpheye düsürdü ilk defa meme uclarim aciyo böyle ucuna dokundugum an canim yaniyo

Merhaba üstünden geçmiş ama meme ucu belirtisi ile hamile kaldınız mı? Aynı belirtiler bende varda şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…