Bi an benim kaynanamla etlimi anlatıyorsun sandım :) tencere kapak. Mutluluklar dile kenara çekil para kaynağı olmasa eltin suratına bakmaz o kaynananın. Bi dirsek çevirsin bi ozaman sen gör nasıl cortluyo eltin. Kaynanalar için oğulları padişah onların huzuru bozulmasın diye ses çıkarmazlar aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Riza bey gibi
Mesela bana daha farklıdır kaynanam çünkü dobrayım dürüstüm , direk yüze söylerim netimdir ve bunu sevmiyorlar bu huyumu hiç sevmezler ve gerçekler acıdır dost acı söyler :) “Herkes beni sevmez , ama herkeste kıymetli değildir zaten benim için “
Ben çok fedakarlıklar yaptım tırnağımın yarısı kadar eltim onlara yapmamışlardır şuan çok kötü bir süreçten geçiyoruz ailecek hastamız var şuan mesela kılını kıpırdatmıyor , bi tas çorba bile ısıtıp getirmiyor artık sen düşün yine de dünya meleğidir onlar için.. bir laf var inşallah banlanmam S*ken yaranır gülüm :). İyi olmicaksın kötü de olmicaksin sen eltinin gazına gelme sus yorum dahi yapma herşeyini anlatma gizemli ol biraz sır ver ser verme .. aile tartışmalarına girme sadece sus izle alışmış kudurmuştan beterdir onlar alıştırmış birbirlerini öyle gelmiş öyle giderler ben yerinde olsam uyarmam bile güler geçerim :)