Bebek Beslenmesi kızlar meme emmediği halde emzik emen bebekleriniz varmı? yoksa benim kızım tekmi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serimel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
248
1
116
İzmir
benim kzım 2 aylık mememi istemedi bende sağarak veriyorum.birazda mama. emziği iştahlı iştahlı emiyor ama beni emmeye gelince basıyor yaygarayı.tek benim kızımmı böyle arkadaşlar yoksa sizdede varmı?

benim kzım 2 aylık mememi istemedi bende sağarak veriyorum.birazda mama. emziği iştahlı iştahlı emiyor ama beni emmeye gelince basıyor yaygarayı.tek benim kızımmı böyle arkadaşlar yoksa sizdede varmı?

benim doğumdan 4 gün sonra sütüm geldi o yüzden mamayla başladık biz.4 gün sonra sütüm geldi ama az olduğu için memeden 2kez çekip yaygarayı basıyodu. dr sütün az olduğu için ağlıyo emmek istemiyo demişti. biberona alıştığı için emmek zor geliyodu. sonra aventin süt sağma makinesini aldık.sütü sağıp vermeye başladım.sağdıkça sütüm arttı. herkes moralimi bozuyodu biberona alıştı artık memeyi emmez diye ama sağdıkça sütüm arttı. bigün yine sütümü sağıyodum foşur foşur akarken sütüm, bi deneyim dedim belki alır memeyi diye, hakikaten aldı çünkü süt istediği gibi çok akıyodu tam 21. gün memeyi aldı.denemeye devam et bence... sütün çoğaldığı zaman dene bence...

Son düzenleme:
bizimde bi akraba bebeği doğduğu ilk günden beri memesini tutmuyor ilk gününden beri sağıp biberonla vermek zorunda kaldı. makinayla sağmasıda sanırım sütü azalttı daha şimdiden mama takviyesi yapmaya başladı . çok üzülüyor o da ama yapacak bişey yok tutmuyo çocuk memeyi

Ben ilk bir ay meme tutturmayaq çalıştım. Şimdi memeyi de emiyor, emziği de, biberonudaaa. Anlayacağınız her telden çalmaya başladı velet:)) Geçen gün ayak parmaklarını emmeye çalışıyorduu:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

benim oğlum bir hafta sonra 7 aylık olacak. 2 aylıkken memeyi reddetmeye başaldı. sütüm de az değildi. çoktu aslında. biberon da vermemiştim hiç. ama emzik emiyodu. 5 aylıkken memeyi bıraktı. biberon da almıyor. emziğe devam ediyo. kaşıkla da beslenmek istemiyo. çok çaresizim. biberondan mama içen bebeğe razıyım ben. kıymetini bilin.

benim eltimim kızı hiç memeyi almadı çok uğraştılar ama bir türlü kabul etmedi şuan mama ile besleniyo ve emziğide ilk günden almış yani sadece senin kızın deyil canım:ecrin_bebek:

cevaplarınız için teşekkurler. tek olmadığını bilmek güzel.doğru biberonu bari kabul ediyor.bunada binlerce kez Allaha şükür.daha kötüde olabilirdi.ama insan bebeği için en iyisini istiyor.yesin yeterki.artık memeyi almaz sanırım.ama genede arada uğraşıyorum.herkese allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…