- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi kucukkarabalik35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acill yardım test böyle yaptım beklemeden ili çizgi cıktı pozitif mi
ama pembe olması gerekmiyor muEvet pozitif
pozitif diyerek neden ümitlendiriyorsunuz olabilir yazın en azından gri bile olsa çizgi kabul edilmiyor ki bu çizgi beyaz zaten S Seda yener testi tekrarla canım bozuk test
[/QUOTEEvet beyaz cizfi
bu da değişik olmuş yorumlayamıyorum var gibide yok gibide çizgi yok onun yerine fluluk var orda pembe testin markası ne yeni mi yaptın bunubide şuna bakarmısınız rica etsem
bugün tekrar denedimcanım sanırım dün de demiştim sana bunuyine de sen umudunu kaybetme
evet şimdi yaptım miratech markasıbu da değişik olmuş yorumlayamıyorum var gibide yok gibide çizgi yok onun yerine fluluk var orda pembe testin markası ne yeni mi yaptın bunu
adetime var ama bir hafadır aşırı göğüs uçlarım sızlıyor burdan yola çıkarak denedimadetine kaç gün var bence negatif bu testler canım![]()
Çok heyecanlısın seni anlıyorum canm. Kaç aydır deniyorsunuz. Testler negatif gibi geldi bana ama inşallah vardradetime var ama bir hafadır aşırı göğüs uçlarım sızlıyor burdan yola çıkarak denedim
Sonuç ne oldu ??bugün tekrar denedim
1 buçuk yıl olmuyorÇok heyecanlısın seni anlıyorum canm. Kaç aydır deniyorsunuz. Testler negatif gibi geldi bana ama inşallah vardr![]()
İnsallah tez zamanda gelir bebişin1 buçuk yıl olmuyor