- 13 Kasım 2019
- 120
- 92
- 18
- 32
- Konu Sahibi kucukkarabalik35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah 4 ay oldu korunmayı bırakalı. Daha önce hiç silik bir çizgi görmemiştim bembeyaz çıkıyordu hep görünce inanamadım eşime de söylemedim umutlanmasın diyeEvet var hayırlı olsun![]()
Var bence benimde böyleydi hatta adete iki gün kala bu kdr bile değildi hayırlı olsun insallahAdetime 2 gün var ve erken gebelik testi yaptım ben mi hayal görüyorum lütfen yorum yapın çok silik bir çizgi var gibi geliyor
Sağolun teşekkürlerBencede var hayirli olsun![]()
Bencede var hayirli olsun![]()
Eveet silik çizgi var ama bence hemen tahlil yaptır için rahat etsnAdetime 2 gün var ve erken gebelik testi yaptım ben mi hayal görüyorum lütfen yorum yapın çok silik bir çizgi var gibi geliyor
Ben de bundan yapmıştım iki çizgiydii adetteb iki gün önce belli olduysa erken döllenme olmuş olabilirKızlar dayanamadım iki üç saat sonra test yanlış olablir mi diye başka bir test daha yaptım ama bu erken gebelik testi değil daha belirgin çıktı
Bu ovülasyon testi dimi? Bunun yanlış sonuç verebileceğini duymuştumCok silik test yaptım böyle çıktı lütfen yardım
Hamilesin bence canım benim de öyleydi geçen hafta şu na 5+4 olduk :))Cok silik test yaptım böyle çıktı lütfen yardım
Bilemedim bende bakıp bakıp duruyorum ama var gibi de duruyor gibi de anlamadım senin nasıl dı tamHamilesin bence canım benim de öyleydi geçen hafta şu na 5+4 olduk :))
Çok silik ti ilk mesajda var fotoğrafı bakabilirsin :)Bilemedim bende bakıp bakıp duruyorum ama var gibi de duruyor gibi de anlamadım senin nasıl dı tam