Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz. Eleştiri degil yardım istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabır yazma de koşma artık peşinden de ama salak mısın deme mesela anladın mı. Nesi zor anlamıyorum ki ben açık bulup bulup vurmak bizim halkımızın en belirgin özelliği
bizim halkımız derken?tüm halkımız kötülük peşinde dedikodu peşinde insanları kırmak peşinde mi yani?sitede bugüne dek duyduğum en garip yorumlardan biri de bu oldu.

bizim halkımız derken?tüm halkımız kötülük peşinde dedikodu peşinde insanları kırmak peşinde mi yani?sitede bugüne dek duyduğum en garip yorumlardan biri de bu oldu.
Evet halkımızın özelliği gerçekçi olalım herkez birbirinin derdini küçük görüyor ruh hastası demek yapma bunu kendine sen yazma sen hep adım atmışsın bu kez bırak o atsın demekten daha kolay çünkü büz böyleyiz

Unutun ve önünüze bakın. Çocuk boşluk için sizi hazırda görüyor gibi anladım.
Fazla sıkmış ve bıktırmışsınız gibi geldi.
Üzgünüm ama takıntılısınız.
Haklısınız diyorum ya kendime çok kızıyorum işte ama bu kez yazmıyorum yazmayacağım

Haklısınız diyorum ya kendime çok kızıyorum işte ama bu kez yazmıyorum yazmayacağım
e yazma engelle adamı stalklama arama sorma.başka ne yazmamızı istiyorsunuz ki?tek ayrılan siz değilsiniz.ama bu kadar uzun süre peşinde olmak unutmamak normal değil

Evet halkımızın özelliği gerçekçi olalım herkez birbirinin derdini küçük görüyor ruh hastası demek yapma bunu kendine sen yazma sen hep adım atmışsın bu kez bırak o atsın demekten daha kolay çünkü büz böyleyiz

Peki o zaman anlatın bize. Bu adam kaç yaşında ? Ne kadar süre görüştünüz kendisiyle ?

Kendi isteğinizle bitirdiğiniz ilişkiyi , yeniden başlatmak için neden bu kadar çabalıyorsunuz ?

Isterseniz siz ne yazmamizi istiyorsaniz ona yazalim, kopyalayip paylasiriz. Sorun degil

Adam 3,5 yıldır sizi istemiyor.
Yazsanız ne olur, yazmasanız ne olur.
Boş vakti varmış gelmiş yanınıza konuşmuş hoşuna da gidiyor tabi onun icin divane olan birinin etrafında olması…
Size yazık günah değil mi…
Şu hayatta insanın kendisine verdiği en büyük zararı bir başkası vermez…

Adam 3,5 yıldır sizi istemiyor.
Yazsanız ne olur, yazmasanız ne olur.
Boş vakti varmış gelmiş yanınıza konuşmuş hoşuna da gidiyor tabi onun icin divane olan birinin etrafında olması…
Size yazık günah değil mi…
Şu hayatta insanın kendisine verdiği en büyük zararı bir başkası vermez…
Çok haklısınız biliyor musunuz okadar sevdim ki ufak bir şeyden bir şeyler çıkartmak istiyorum ama hiç bir anlamı yok işte

Peki o zaman anlatın bize. Bu adam kaç yaşında ? Ne kadar süre görüştünüz kendisiyle ?

Kendi isteğinizle bitirdiğiniz ilişkiyi , yeniden başlatmak için neden bu kadar çabalıyorsunuz ?
Çünkü bitirirken ben hatalıydım ve o da dönmeyecek kadar gururlu istese benimle dalga geçebilirdi yapmadı hiç umut vermedi bu güne kadar. 29 yasında

Haklısınız sanırım yapmam gereken bunlar. Teşekkür ederim
zamanına yazık psikolojine yazık.o kadar zaman o keyfine baktı başka kızlarla.sen de aynını yap.sana değer veren harika bir adam bul.bu toksik adamı da unut.seni hem istemiyor hem de cepte tutuyor.en tehlikeli tip bunlar egolu.

Çünkü bitirirken ben hatalıydım ve o da dönmeyecek kadar gururlu istese benimle dalga geçebilirdi yapmadı hiç umut vermedi bu güne kadar. 29 yasında

Aynı konuyu 2 kez açabiliyor ancak cevaplamak istemediğiniz soruları göz ardı ediyorsunuz.

- Ne kadar süre görüştünüz kendisiyle ?( cevaplamadığınız soru)

- Adamdan ayrıldıktan sonra yeniden yüz yüze görüşmeniz kaç yıl sonra oldu ?

- Bu süre zarfinda karşı tarafın ilişkileri olmadı mı ?

Size diğer tavsiyem öncelikle Kendinizi sevin , kendinizi şımartın ,kendinize saygı duyun kimse sizden daha değerli değil E esraasfll .Ben çok üzülüyorum böyle saplantılı ilişkilere . Sizin için uğraş vermeyen birini hala nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor benim. O size dönerse gene mutlu olmayacaksınız ki siz çünkü kendinizle barışık değilsiniz

Aynı konuyu 2 kez açabiliyor ancak cevaplamak istemediğiniz soruları göz ardı ediyorsunuz.

- Ne kadar süre görüştünüz kendisiyle ?( cevaplamadığınız soru)

- Adamdan ayrıldıktan sonra yeniden yüz yüze görüşmeniz kaç yıl sonra oldu ?

- Bu süre zarfinda karşı tarafın ilişkileri olmadı mı ?
3 yıl önce 4 5 ay ve ondan sonrasında 3 yıl iletişim olmadı 3 yıl sonunda nir kez oldu yine istemedi arkadaş kalamayız dedi. Bıraktım peşini ama takipleşiyorduk. 1 yıl sonunda o yazdı. Oldu bir ilişki bir kaç flört ama benim de oldu

Size diğer tavsiyem öncelikle Kendinizi sevin , kendinizi şımartın ,kendinize saygı duyun kimse sizden daha değerli değil E esraasfll .Ben çok üzülüyorum böyle saplantılı ilişkilere . Sizin için uğraş vermeyen birini hala nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor benim. O size dönerse gene mutlu olmayacaksınız ki siz çünkü kendinizle barışık değilsiniz
Çok haklısınız aslında diğer her konuda barışırım ama o konu olunca neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X