Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızlar lütfen yardım

gencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
226
22
48
Konya
sunny baby adora elektrikli beşik kullanan varmı büyüyen beşikli oda takımı alıcaz yanımda olması için sunny baby adora elektrikli beşik almayı düşünüyorum fikri olan varmı

sunny baby adora elektrikli beşik kullanan varmı büyüyen beşikli oda takımı alıcaz yanımda olması için sunny baby adora elektrikli beşik almayı düşünüyorum fikri olan varmı

Canm belli bi süre çok rahat kullanşlı gibi görünüyo ama bebek büyüdükçe ağırlaştgı için sallanmıyor. Bn mesela 2 buçuk ay fln kullandm bebeğim biraz kiloluydu o yüzden sallanmamaya başladı bebekte çabuk alışır bi şeye küçükken sallanmaya alştigi için mecbur geceleri ayagmda sallamaya başladm ve cok zorlandm. Onun yerine oyun parklı beşikler daha kullanışlı en azndan oturmaya başladgnda emekledigindede kullanabiliyosun

Yardmci olabildiysem ne mutlu bana...

canım çok saol yardımın için okadar çok şey lazım ki insanın kafası allak bullak oluyor odasında beşiği zaten olucak yanımda yatırırken ne alsam diye düşünürken elektrikli alayım dedim ondanda emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…