Kızlar lütfen benim gibi olanlar

Yerleşme kanaması bildiğim adet öncesi hafif pembe veya hafif kahverengi diye biliyorum. Siz çok sancılanırsanız bir acile mutlaka görünün. 1200 değeriniz hangi gün çıktıysa iki gün sonra bir daha kan verip kontrol ettirin lütfen. Eğer yien dengesiz yükselme varsa doktorunuzu değiştirip kontrol altında olun.
Doktorda kağıt verdi iki gün sonra gel Beta na baktır acilden diye sancım var kanamam az az var bide koyu kırmızı Allah sağlıkli gebelik nasip etsin inşallah

Kasıklardan birinde ağrınız var mı ? Kahverengi lekelenme dengesiz beta artışı ile beraber kese göremeyince ya kimyasak gebelik ya da dış gebelik diyorlar. Mesela vajinal kontrol ettiğinde sağ veya sol kasıkta ağrı hissetiniz mi ?
Kese görmeden ilaç yazamıyor doktorlar ama sizin kontrol altında olmanız gerekir.
Göğüs sizlamasi vardı hep bende hamile kaldığından beri şimdide var tutunurmu acaba yaa

Önce 200 sonra 800 en sonda yani 4 gün sonra 1200
Malesef çok çok düşük, 800 değer eğer Pazartesi ise, 2 günde bir 2 katına çıkmalıydı yani mesela;
Pazartesi 800
Çarşamba 1.600 küsürlerde
Bugün de 3.200 küsürlerde olmalıydı

Malesef çok çok düşük, 800 değer eğer Pazartesi ise, 2 günde bir 2 katına çıkmalıydı yani mesela;
Pazartesi 800
Çarşamba 1.600 küsürlerde
Bugün de 3.200 küsürlerde olmalıydı
Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın bilgi sahibi siniz şimdi yükselme durumu olmazmi yani böyle durumda olanlar varmı yoksa bu durumlarda sonuç hep olumsuz mu ce vb larsaniz sevinirim

Göğüs sizlamasi hamile kaldığından beri var hala var ya tutunurmu acaba yaa bı ümit herhalde sancım olmasına rağmen
İnşallah tutunur canım ne diyelim elden birşey gelmiyor doktorlor başında bana dediğinde hiç inanmamıştım belkide inanmak istememiştim ama en sonu onlarin dedikleri gibi oldu çok üzgünüm 🥺

Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın bilgi sahibi siniz şimdi yükselme durumu olmazmi yani böyle durumda olanlar varmı yoksa bu durumlarda sonuç hep olumsuz mu ce vb larsaniz sevinirim
Yukseliyo canım benim 4000 Lere çıkmıştı yavaş yavaş sonra bı indi bı cikdi yani orda da pek akıbeti değişmiyor önemli olan en başından itaberen güzel ilerlemesi ama bı kaç kişi okumuştum burda sonradan duzelip doğum yapan oda binde bir filan oluyo heralde inşallah seninde öyle olur 🙏

Yukseliyo canım benim 4000 Lere çıkmıştı yavaş yavaş sonra bı indi bı cikdi yani orda da pek akıbeti değişmiyor önemli olan en başından itaberen güzel ilerlemesi ama bı kaç kişi okumuştum burda sonradan duzelip doğum yapan oda binde bir filan oluyo heralde inşallah seninde öyle olur 🙏
İnşallah ama benim sancım ve kanamam var düşürüyorum

X