- 19 Ağustos 2013
- 471
- 238
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Kızlar yeni evliyim .buraya da daha önce konu açmıştım .ama orada sadece bir olayı anlattığım için yanlış anlaşıldım sadece takılan takıyı beğenmediğim düşünüldü .İfşa olmaktan da korkuyorum yüzeysel anlatacağım.Evlenirken içimde kalan çok fazla şey oldu istediğim gibi olmadı .Sustum o zamanlar ama keşke susmasaydım .Düğün günü bile bir sürü olay oldu.Eşimin annesi uzakta bile olsak aradı aradı laf soktu.Bana sokmadı ama annemi sevmedi sürekli ona laf soktu .Eşim de ben anneme küçük çocuk gibi onu söyleme diyemem gerekirse açma engelle numarasını dedi.Yani biraz yanımda olsa yine takmam kaynana laflarını .Eşime sevgim bitmedi ama gerçekten çok mutsuzum Herkesin ailesinde mi böyle kaynanalar karışıyor Geçenki konumda eşime boşanmak isteyeceğimi söyleyeceğim demiştim o gün de alkol aldı çok büyük kavga ettik zaten .Sonra herşeyün düzeleceğine söz verdi.O günden sonra da her şey güzel gitti ama gerçekten mutsuzum .Annesi yüzünden eşimden çok soğudum .Eski olaylar aklıma geldikçe dokunasım bile gelmiyor .Yuva kurmak kolay değil ama ömür boyu böyle nasıl geçecek Gerçekten kaynana yüzünden evliliği dağıtmak mantıklı mı