Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kızlar lütfen yardım edin lütfen konum küçük göğüsler

Naxsii

Her gece isyann
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
14
2
Kızlar ben 19 yaşındayım göğüslerin küçük aşırı değil elimi dolduruyor ama çok küçük ne yapmam gerek lütfen bişeyler yapıpta sonuc alanlar bna yardım edin lütfen büyütebilen varmı kalıcı olarak büyüten varmı varsa nasıl yaptınız hangi yağ daha etkili sizce

Büyüyünce büyür merak etme.
Ayrıca dışardan yapacağın hiç bir müdahale büyütmeyi başaramaz. Ya daanlık etkiler sağlar. Küçük meme iyidir. Ele geliyorsa da küçük değildir. Sütyen ölçün ne?

Büyüyünce büyür merak etme.
Ayrıca dışardan yapacağın hiç bir müdahale büyütmeyi başaramaz. Ya daanlık etkiler sağlar. Küçük meme iyidir. Ele geliyorsa da küçük değildir. Sütyen ölçün ne?
19 yaşından sonra büyürler mi gerçekten ? Benimkiler hiç buyumuyorlar ben anlamadim ya.

Valla benim 23-24 yaşıma kadar büyüdü. Sonra bir de doğum kontrol hapı kullandım o da büyüttü. Anca ele gelir kıvama geldiler işte.
Anca ele geldiler derken önceki hali ne kadardı canım bide ben sütyen kullanmıyorum sen kaç beden kullanıyorsun acaba

Defne
hann sen kaç yaşındasın ve göğüslerin ne kadar bide dolgunmu yani sermi yumuşakmı

Anca ele geldiler derken önceki hali ne kadardı canım bide ben sütyen kullanmıyorum sen kaç beden kullanıyorsun acaba
Sütyen kullanmayı reddediyorum ben. Hiç hoşlanmam kendisinden.. Zorda kalırsam kullandığım sütyenler 80bb ölçüsünde. 13-14 yaşındayken bile kullanabileceğim ölçüde sütyen buluyordum. Sen istemediğin için mi kullanmıyorsun bulamadığın için mi?

Defne

hann sen kaç yaşındasın ve göğüslerin ne kadar bide dolgunmu yani sermi yumuşakmı
Sert. Ama dolgun değil galiba ne kadar bir avuç doldurur. Ama öyle tasmaz 26 benim yaş

Sütyen kullanmayı reddediyorum ben. Hiç hoşlanmam kendisinden.. Zorda kalırsam kullandığım sütyenler 80bb ölçüsünde. 13-14 yaşındayken bile kullanabileceğim ölçüde sütyen buluyordum. Sen istemediğin için mi kullanmıyorsun bulamadığın için mi?
Yok bulamadığımdan değil var dolduran ama cok rahatsız oluyorum sadece biyere giderken takıyorum siz evlimisiniz eşiniz nediyor göğüslerinize acaba ben nişanlıyımda

Ser
Sert. Ama dolgun değil galiba ne kadar bir avuç doldurur. Ama öyle tasmaz 26 benim yaş[/QUOTE. Sert olması için bişey yapıyormusun acaba bide evlimisin yandan bakınca kaç cm duruyor seninkiler memmunmusun son olarak nasıl sütyen tercih ediyorsun

Yok bulamadığımdan değil var dolduran ama cok rahatsız oluyorum sadece biyere giderken takıyorum siz evlimisiniz eşiniz nediyor göğüslerinize acaba ben nişanlıyımda
Benim eşim büyük göğüsten pek hoşlanmıyor o yüzden çok sıkıntı olmuyor. Ama eşimden önce de sıkıntı olmuyordu. Erkekler çok fazla önemsemiyor bu durumu merak etme.

Emi
Benim eşim büyük göğüsten pek hoşlanmıyor o yüzden çok sıkıntı olmuyor. Ama eşimden önce de sıkıntı olmuyordu. Erkekler çok fazla önemsemiyor bu durumu merak etme.
eminmisin ben öyle olduğunu pek sanmıyormda siz nasıl bi sütyen tercih ediyorsunz

Ben düz göğüslüydüm, ameliyat oldum kurtuldum. Öyle dışarıdan müdahale ile büyümez, büyüse bile ömür boyu aynı şeyleri yapabilecek misin? Psikolojini bu kadar bozuyorsa ameliyatı öneririm.

Hayır bir şey yapmıyorum.ama internette göğüs sertlestirme hareketleri var. Yandan küçük işte yani meme olduğu bellibüyükbuyük durmuyor. Büyük durmasını istiyorsan. La senzanin 4 beden büyüten sutyenleri var. Kocamannnn oluyor bakabilirsin

Ben düz göğüslüydüm, ameliyat oldum kurtuldum. Öyle dışarıdan müdahale ile büyümez, büyüse bile ömür boyu aynı şeyleri yapabilecek misin? Psikolojini bu kadar bozuyorsa ameliyatı öneririm.
Hissediliyor mu silikon?

Emi

eminmisin ben öyle olduğunu pek sanmıyormda siz nasıl bi sütyen tercih ediyorsunz
Yoo gayet de öyle bence. Benim hayatıma girenler öyleydi en azından.
Sütyen kullanmamayı tercih ediyorum. Kullanırsam da önden kopçalı olanlardan sçiyorum genelde.

Ben erkeklerin büyük göğüs sevmem yalanına inanmıyorum şahsen.. Her erkek sever ama bunu söyleyemez tabi ki de..

Ben erkeklerin büyük göğüs sevmem yalanına inanmıyorum şahsen.. Her erkek sever ama bunu söyleyemez tabi ki de..
Ben de tam tersini düşünüyorum. Erkekler büyük göğüs sevmez. Büyük göğüs Sibel Can, Safiye Soyman, Muazzez Abacıdır, küçük göğüs Gisele, Keira Knightley, Charlize Theron'dur. Aklı başında bir adam bu iki gruba dahil kadınlardan hangisini seçer ki? Benim karşıma hiç çıkmadı açıkçası büyük göğüs seven adam.

Abim yengemin göğüslerini küçültmek için ameliyat olmasını istedi. Gidip bir avuç göğüs yaptırdılar hatuna. Bu da canlı canlı ıspatı olsun.

X