- 29 Aralık 2014
- 14
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 yaşından sonra büyürler mi gerçekten ? Benimkiler hiç buyumuyorlar ben anlamadim ya.Büyüyünce büyür merak etme.
Ayrıca dışardan yapacağın hiç bir müdahale büyütmeyi başaramaz. Ya daanlık etkiler sağlar. Küçük meme iyidir. Ele geliyorsa da küçük değildir. Sütyen ölçün ne?
Valla benim 23-24 yaşıma kadar büyüdü. Sonra bir de doğum kontrol hapı kullandım o da büyüttü. Anca ele gelir kıvama geldiler işte.19 yaşından sonra büyürler mi gerçekten ? Benimkiler hiç buyumuyorlar ben anlamadim ya.
Anca ele geldiler derken önceki hali ne kadardı canım bide ben sütyen kullanmıyorum sen kaç beden kullanıyorsun acabaValla benim 23-24 yaşıma kadar büyüdü. Sonra bir de doğum kontrol hapı kullandım o da büyüttü. Anca ele gelir kıvama geldiler işte.
19 yaşından sonra büyürler mi gerçekten ? Benimkiler hiç buyumuyorlar ben anlamadim ya.
Sütyen kullanmayı reddediyorum ben. Hiç hoşlanmam kendisinden.. Zorda kalırsam kullandığım sütyenler 80bb ölçüsünde. 13-14 yaşındayken bile kullanabileceğim ölçüde sütyen buluyordum. Sen istemediğin için mi kullanmıyorsun bulamadığın için mi?Anca ele geldiler derken önceki hali ne kadardı canım bide ben sütyen kullanmıyorum sen kaç beden kullanıyorsun acaba
Sert. Ama dolgun değil galiba ne kadar bir avuç doldurur. Ama öyle tasmaz 26 benim yaşDefne
hann sen kaç yaşındasın ve göğüslerin ne kadar bide dolgunmu yani sermi yumuşakmı
Yok bulamadığımdan değil var dolduran ama cok rahatsız oluyorum sadece biyere giderken takıyorum siz evlimisiniz eşiniz nediyor göğüslerinize acaba ben nişanlıyımdaSütyen kullanmayı reddediyorum ben. Hiç hoşlanmam kendisinden.. Zorda kalırsam kullandığım sütyenler 80bb ölçüsünde. 13-14 yaşındayken bile kullanabileceğim ölçüde sütyen buluyordum. Sen istemediğin için mi kullanmıyorsun bulamadığın için mi?
Sert. Ama dolgun değil galiba ne kadar bir avuç doldurur. Ama öyle tasmaz 26 benim yaş[/QUOTE. Sert olması için bişey yapıyormusun acaba bide evlimisin yandan bakınca kaç cm duruyor seninkiler memmunmusun son olarak nasıl sütyen tercih ediyorsun
Benim eşim büyük göğüsten pek hoşlanmıyor o yüzden çok sıkıntı olmuyor. Ama eşimden önce de sıkıntı olmuyordu. Erkekler çok fazla önemsemiyor bu durumu merak etme.Yok bulamadığımdan değil var dolduran ama cok rahatsız oluyorum sadece biyere giderken takıyorum siz evlimisiniz eşiniz nediyor göğüslerinize acaba ben nişanlıyımda
eminmisin ben öyle olduğunu pek sanmıyormda siz nasıl bi sütyen tercih ediyorsunzBenim eşim büyük göğüsten pek hoşlanmıyor o yüzden çok sıkıntı olmuyor. Ama eşimden önce de sıkıntı olmuyordu. Erkekler çok fazla önemsemiyor bu durumu merak etme.
Hayır bir şey yapmıyorum.ama internette göğüs sertlestirme hareketleri var. Yandan küçük işte yani meme olduğu bellibüyükbuyük durmuyor. Büyük durmasını istiyorsan. La senzanin 4 beden büyüten sutyenleri var. Kocamannnn oluyor bakabilirsin
Hissediliyor mu silikon?Ben düz göğüslüydüm, ameliyat oldum kurtuldum. Öyle dışarıdan müdahale ile büyümez, büyüse bile ömür boyu aynı şeyleri yapabilecek misin? Psikolojini bu kadar bozuyorsa ameliyatı öneririm.
Hissediliyor mu silikon?
Yoo gayet de öyle bence. Benim hayatıma girenler öyleydi en azından.Emi
eminmisin ben öyle olduğunu pek sanmıyormda siz nasıl bi sütyen tercih ediyorsunz
Ben erkeklerin büyük göğüs sevmem yalanına inanmıyorum şahsen.. Her erkek sever ama bunu söyleyemez tabi ki de..Benim eşim büyük göğüsten pek hoşlanmıyor o yüzden çok sıkıntı olmuyor. Ama eşimden önce de sıkıntı olmuyordu. Erkekler çok fazla önemsemiyor bu durumu merak etme.
Ben de tam tersini düşünüyorum. Erkekler büyük göğüs sevmez. Büyük göğüs Sibel Can, Safiye Soyman, Muazzez Abacıdır, küçük göğüs Gisele, Keira Knightley, Charlize Theron'dur. Aklı başında bir adam bu iki gruba dahil kadınlardan hangisini seçer ki? Benim karşıma hiç çıkmadı açıkçası büyük göğüs seven adam.Ben erkeklerin büyük göğüs sevmem yalanına inanmıyorum şahsen.. Her erkek sever ama bunu söyleyemez tabi ki de..