İnşallah hamilesindir. Yumurtlama döneminde göğüslerde hassasiyet olur normal akıntı da olur. Özellikle kadınlar Şeffaf yada beyaz akıntı ile yumurtlama döneminde olduğunu anlıyor. Bende öyle anladım denedim bu ay hamile kaldım bel ağrısı baya yoğun süt gibi akıntı olduKızlar merhaba.
Bebiş düşünüyoruz eşim ile. Yumurtlama dönemimde her gün ilişkiye girdik. Ve her seferinde ayaklarımı yukarı uzattımböyle şeylere asla inanmazdım fakat..
Yumurtlama dönemindeyken göğüsleriniz acıyor mu? Birde benim dünden beri aşırı bel ağrım var ve beyaz akıntım geliyor . İnternette gebeliğe hazırlanma tarzında birşey diyordu. Birde folik asit kullanıyorumsizce hamile kalabilir miyim bu ay????
Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah diyelim ne diyelim, duamız seninle
Evet canımAy çok sevindim hayırlısı olsunyumurtalara döneminde mi ilişkiye girdin???
Ovulasyon testi dene faydasını görürsünKızlar merhaba.
Bebiş düşünüyoruz eşim ile. Yumurtlama dönemimde her gün ilişkiye girdik. Ve her seferinde ayaklarımı yukarı uzattımböyle şeylere asla inanmazdım fakat..
Yumurtlama dönemindeyken göğüsleriniz acıyor mu? Birde benim dünden beri aşırı bel ağrım var ve beyaz akıntım geliyor . İnternette gebeliğe hazırlanma tarzında birşey diyordu. Birde folik asit kullanıyorumsizce hamile kalabilir miyim bu ay????
Tesekkur ederim tatlimm inşallah hamişsindirHayırlı uğurlu olsunbilmiyorum çok mu kafaya taktım ama iki gündür göğüslerde çok ağrım var elimi değdirsem aklım çıkıyor,bide dün geceden beri belim çok ağrıyor. Dün akşam uzanırken sağ kasıgımda üç dört kere kalp atar gibi attı,pijamanın üstünden elimi koydugumda bile hissettim kramptı sanırım bu çok heyecanlıyım bakalım
Merhaba ne folik asiti kullanıyorsunuzEveeet dün akşam pıt pıt oldu elimi koydum bildiğin sanki kalbim orda gibi attı ama çok kısa sürdü
Merhaba folidoceMerhaba ne folik asiti kullanıyorsunuz
Teşekkürler folik asit araştırıyorum da yumurta kalitesi için ondan sordum sizde inşallah hamile kalırsınızMerhaba folidoce
Bu hap için çok iyi diyorlar canım,inşallah sende tez zamanda olursun.. bakalım ya çok araştırdığım için belirti yapıyorum kendi kendime yada gerçekten var.. ayın 15sinde Regl olmam gerekecek ama bir hafta geçsin ben dayanamayıp test yaparım sanırımTeşekkürler folik asit araştırıyorum da yumurta kalitesi için ondan sordum sizde inşallah hamile kalırsınız
Bu hap için çok iyi diyorlar canım,inşallah sende tez zamanda olursun.. bakalım ya çok araştırdığım için belirti yapıyorum kendi kendime yada gerçekten var.. ayın 15sinde Regl olmam gerekecek ama bir hafta geçsin ben dayanamayıp test yaparım sanırım
Evettttt bakalımmmSabredilmiyor anlıyorum hayırlısı artik
Ayın 15inde regl olacaksanız bana belirti olarak söyledikleriniz çok erken geldi. O kadar tüp bebek ve hormon ilaçlarına rağmen gebeliğin 6. 7. Haftasında belirtiler başladı bende çoğu kişide de öyle. çok kafanıza taktığınız için de belirti sanabilirsiniz her şeyiKızlar tekrardan selammmmm göğüslerim gerçekten çok ağrıyor normalde Regl olmadan 2-3 gün önce ağrırdı. Bu ağrı neyin habercisi çok ümitlenmek istemiyorum ama içimde tuhaf bi his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?