Salon Kadini Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 8.930 24.912 5 Eylül 2024 Konu Sahibi Gufeku #21 Gufeku .!.: Sürekli ölçüyorum. 13 e yükseldiği an düşürüyorum umarım sıkıntı yaşamam. Genişletmek için tıkla... Doktorunuzu da tansiyonunuz konusunda bilgilendirmeyi unutmayın. Ayakta sislik, gormede bulaniklik, yogun bas ağrısı, ani kilo değişikliği gibi seyler yasarsanizda doktorunuza ya da en yakın hastaneye gidin olur mu?
Gufeku .!.: Sürekli ölçüyorum. 13 e yükseldiği an düşürüyorum umarım sıkıntı yaşamam. Genişletmek için tıkla... Doktorunuzu da tansiyonunuz konusunda bilgilendirmeyi unutmayın. Ayakta sislik, gormede bulaniklik, yogun bas ağrısı, ani kilo değişikliği gibi seyler yasarsanizda doktorunuza ya da en yakın hastaneye gidin olur mu?
Gufeku Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Nisan 2024 20 4 24 5 Eylül 2024 Konu Sahibi Gufeku #22 Salon Kadini .!.: Doktorunuzu da tansiyonunuz konusunda bilgilendirmeyi unutmayın. Ayakta sislik, gormede bulaniklik, yogun bas ağrısı, ani kilo değişikliği gibi seyler yasarsanizda doktorunuza ya da en yakın hastaneye gidin olur mu? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Doktora ulaşabilirsem yapacağım bunları. Şimdilik sıkıntı yok gibi :)
Salon Kadini .!.: Doktorunuzu da tansiyonunuz konusunda bilgilendirmeyi unutmayın. Ayakta sislik, gormede bulaniklik, yogun bas ağrısı, ani kilo değişikliği gibi seyler yasarsanizda doktorunuza ya da en yakın hastaneye gidin olur mu? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Doktora ulaşabilirsem yapacağım bunları. Şimdilik sıkıntı yok gibi :)