Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkkizlar lutfen oylayin cok karasizim:(((
hepinize cok tesekkurler kizlar...:) aslinda ben de iki isim dusunuyorum bade ismi konusunda ben de anlamindan dolayi zaten cok karasizim ( degisik isim fikirlerinizi de bekliyorum :))
ben ışıl dedim eskimeyen ve eskimeyecek olan isim bade badem gibi anzede saray ismi gibi nilşah melikşah ın kardeşimiş gibi... allah analı babalı nasip etisn inşallah canım iyi haberlerini mutlulukla ışıl ışıl parlayan gözelerinizi görmek dileğimle...
hepinize cok tesekkurler kizlar...:) aslinda ben de iki isim dusunuyorum bade ismi konusunda ben de anlamindan dolayi zaten cok karasizim ( degisik isim fikirlerinizi de bekliyorum :))
canım bende bir anket açmıştım bu isim konusunda ikimizde de aynı isimler var; BADE ve HANZADE :))
aslında benim oyum bade den yana oldu fakat içimi sorarsan hanzade bilmiyorum belki tarihçi olmam sebebiyledir,ama hanzade konusundaki tepkilerin hiç ortası yok,ya çok güzel çok asil bi isim diyorlar yada ne o öyle prenses ismi gibi diyorlar ki zaten osmanlı torunlarından birinin ismidir.. zor işmiş gerçekten isim ismi ama sen en son yine yüreğini dinle