kızlar lütfen kitaplık fikri verin..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar selam fikir veren herkese teşekkür ederim rafları aldım bugün..eşim çok beğendiği için bu kitap raflarını aldık..monteledik ve işte sonuç..sade oldu biraz ama işimizi gördü.. sizce nasıl olmuş.. resim son sayfada..

Son düzenleme:
İkea yı tavsiye ederim ben .. Bakın derim :34::34:

teşekkür ederim canım fakat bulunduğum yerde ikea yok malesef..

gazelcim ben ikea tavsiye etmıyorum canım bana ck ofis tarzı gelıyor mobilyaları olsun kitaplıkları rafları falan ne bileyim şık durmaktan ziyade dıyorum ya ofis havası katıyor eve.

Ayrıca senin evini çok merak edıyorum cidden :) bir görebilseydik ne güzel olurdu çk dha iyi yardımcı olabilirdik sana :)

facede çok değişik tasarım sayfaları var. deli tasarımcının evi diye bi sayfa var mesela orda pratik ve güzel kitaplıklar var. kendin yap sayfasında da var benzer modeller. tabi sıkılmayıp fotolara bakmanız gerekiyor. kendinizin yapabileceği modeller de var sayfalarda. diğerlerinden de yapılabilecek bi çok model gördüm ben

ben 2 tane raf aldım daha monte etmedim ama aslında beğendiğim daha farklıydı sanırım senin de hoşuna gidebilir. koçtaşı tavsiye ederim, kare kare kutucuklar şeklinde duvara monte edilebilen raflar var, ya da merdiven gibi zikzaklı fln hoş, modern ve hantal olmayan modeller. kısaca bence koçtaş :)

facede çok değişik tasarım sayfaları var. deli tasarımcının evi diye bi sayfa var mesela orda pratik ve güzel kitaplıklar var. kendin yap sayfasında da var benzer modeller. tabi sıkılmayıp fotolara bakmanız gerekiyor. kendinizin yapabileceği modeller de var sayfalarda. diğerlerinden de yapılabilecek bi çok model gördüm ben

canım ya sanırım ilk başlıkta tam manasıyla izah edemedim ben..birçok site var mağaza var online satış yerleri var hepsini çok iyi biliyorum kolayca açıp bakabilirim tabiki.. fakat benim sizlerden ricam evlerinizde kullandığınız tarzların resimlerini veya benzer linkleri görmek.. en düşük ihtimalle yazıyla bile edilen tarifler istiyorum.. mesela şöyle olsun böyle olsun gibisinden anlatabildimmi... günlerdir araştırıyorum zaten girmediğim site kalamdı milyonlarca çeşit var iyice kafam karıştı baktıkça takdir edersinizki..buradan istediğimde benim gibi kitaplık isteyen kullanan fikri olan dostlardan fikir edinmek..merak ediyorum nasıl tarzlar kullanılıyor evlerde neler tercih ediliyor..ki bende ona göre bi fikir edinip alacağım.. umarım izah edebilmişimdir kızlar..

ben 2 tane raf aldım daha monte etmedim ama aslında beğendiğim daha farklıydı sanırım senin de hoşuna gidebilir. koçtaşı tavsiye ederim, kare kare kutucuklar şeklinde duvara monte edilebilen raflar var, ya da merdiven gibi zikzaklı fln hoş, modern ve hantal olmayan modeller. kısaca bence koçtaş :)

bak bunu düşünmemiştim hiç.. iyi fikir görünüş açısından baya estetik durabilir..

gazelcim ben ikea tavsiye etmıyorum canım bana ck ofis tarzı gelıyor mobilyaları olsun kitaplıkları rafları falan ne bileyim şık durmaktan ziyade dıyorum ya ofis havası katıyor eve.

Ayrıca senin evini çok merak edıyorum cidden :) bir görebilseydik ne güzel olurdu çk dha iyi yardımcı olabilirdik sana :)

esracım ben burada genel olarak pek resim paylaşma taraftarı değilim canım ya.. eşimde pek istemiyor haklı olarak.. seni takip ediyorum sürekli yorumların dikkatimi çekiyor..aynı kafadan fikirlerimiz genelde.. bizim topiğe gelebilirsin canım...bazen kaçamak bişeyler gösteriyoruz orada evlerimizle ilgili :) fikir edinmek veya vermek istersen..

ben de beğeniyorum da annem 2 tane düz raf almış bana ikeadan, neyse dedim artık düz kullanıcam :) belki daha sonra kendi beğendiğimle değiştiririm :)

eşim sade düz rafalrı beğeniyor..görüntüden çok kullanışı açısından hak veriyorum..malum kutucuklu olanlara düz raflara nazaran daha az kitap sığar..

linkini attığım zikzaklı merdiven gibi olan hem kullanışlı olup hem güzel görünebilir, benim fikrim tabi :)

gerçekten çok hoşmuş.. esime göstereyim yarın alıcak..ondan acele fikir bekledim ama pek yardım gelmedi sana teşekkür ederim canım.. alıp monteleyince resim koyucam buraya takip edersen bakarsın.. fikirlerini beklerim :) olmuş olmamış gibisinden..

Canım sana beğendiğim bir kaç tane kitaplık şeklini gönderiyorum. Özellikle ağaç şekili olan:16:
Beğendiğin olursa duvarının ölçüsünü alıp,marangoza ver sonra boyat :34:
$390756_2770701423793_1145710662_2981362_1222833108_n.webp$393547_287990811244291_186528081390565_836160_390474418_n.webp$393993_266361846760636_231435463586608_748420_939840075_n.webp$393388_271406156256205_231435463586608_762317_2005261421_n.webp

esracım ben burada genel olarak pek resim paylaşma taraftarı değilim canım ya.. eşimde pek istemiyor haklı olarak.. seni takip ediyorum sürekli yorumların dikkatimi çekiyor..aynı kafadan fikirlerimiz genelde.. bizim topiğe gelebilirsin canım...bazen kaçamak bişeyler gösteriyoruz orada evlerimizle ilgili :) fikir edinmek veya vermek istersen..

Pek tabikii geliriiimm neresi sizin topic canımm :9:

dad4cd88e1367094f58757fed97b6213_1315228973.jpg

renkli-kitapl%C4%B1k-modeli.jpg

magaza-raf-sistemi-16.jpg

dekoratif-raf3.jpg

images

images

images

alt alta sevmiyorsan çapraz şekilde olabilir ama eğer raf düşünüyorsan bunları bulabildim senin için..

ben zigzag olanı beğendim ama eşime gösterdim ilk resmi beğendi canım..eşimde baya sade takılanlardan..görüntüden çok sade ve kullanışına bakıyor.. alıp monteleyince resmini koyucam teşekkürler canım..

Back
X