kızlar lütfen ESKİŞEHİR de jinekolog tavsiye edin

zehiir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
103
29
48
eskisehirde pek cevrem yok 1doktora gidiyorum ama acıkcası pek memnun değilim fazla ilgilenmiyor gibi geliyor. pko+prolaktin rahatsızlığım var iyice bunaldım lütfen bilginiz varsa yorum yapın

bende jinekolog araştırıyorum.Şuana kadar Ahmet fatih öğüç'ün adını çok gördüm.ama genelde çoçuk için:)

bende jinekolog araştırıyorum.Şuana kadar Ahmet fatih öğüç'ün adını çok gördüm.ama genelde çoçuk için:)

Fatih Ögüç beni boşuna ameliyat etti .kist ameliyatı yaptı beni güya.sonra ben şehir değiştirdim. Gittiğim yerde iki prof bosuna ameliyat oldugumu kistin çok küçük olduğunu söyledi.pataloji sonuçları yok dosyanda dedi. Ben de doktoru aradım. Bana ne dedi biliyor musunuz???!!!! Ben senikist aameliyatı yapmadım ki kanallarını genişlettim dedi. O yüzden patoloji sonuçlarıyok ddedi.yaşadıgım şoku tahmin edersiniz.şimdi soruyorum size:siz ameliyat olacak olsanız neyden dolayı ameliyat olacağınızı bilmez miydiniz?????? Ben kist ameliyatı olucam diye gittim ama karıştırdım ameliyatları.doktor değil ben karıştırdım.yazıklar olsun ona.allah onu bildiği gibi yapsın!!! Kimseye tavsiye etmem!!

sakarya hastanesinde Ramazan BAYIRLI inanılmaz ilgili bir doktor ama çok yoğun ancak 1,5 ay sonraya randevu alabiliyosunuz bu yüzden değiştirmek zorunda kaldım. şuanda medline hastanesinde Ceren YILDIZ EREN e gidiyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsye ederim.

acıbadem özlem özgür gürsoy var ben gittim bi kere ama senin hastalığına çare olur mu bilmem geçmiş olsun

Acibadem hastanesinde meliha kovanciya gitmeni tavsiye ederim cok iyi bir doktor Eskişehir'de gittiğim en iyi doktorlardan biri diyebilirim.

fatih öğüç için bunu duydugum iyi oldu randevu için aradım 190 lira muayne ücreti dediler ve tahliller hariç sgk karşılamıyormuşmeliha hanıma gitmiştim bir defa pek beğenmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…