su misali öncelikle geçmiş olsun..anlattığın bazı şeyler bende de oluyor sanırım..bu kasılma dediğine takıldım..benimde karnımda tek bir tarafta bazen toplanma oluyor ..yaklaşık 5-10 sn sürüyor.. dr um bebek hareketi dedi ama sen beni korkuttun şimdi..bir tarafım semsert oluyo birden ..içimde kayıyor bebek ve bir tarafa yaslıyor kendini diye biliyorum..tek tarafım şiş duruyor ama elleyince hewmen çekiyor kendini ..şimdi bu kasılmamı bebek hareketimi..ayrıca hamileliğim çok rahat geçiyor ..hiçbir ağrım sızım akıntım yok..beni bilgilendirirmisin ..yada bunu bilecek diğer arkadaşlar yanıtlayabilirmi..
şimdi seni korkutmak istemiyorum canım.doktorunla herzaman temas hali,nde ol ve acil durumda küvez sartları iyi olan bir hastaneye yatış yatmak için hazırlığını yap.yani olacak diye değil önlem olsun diye.benim ikizdi.16-18.haftalardan itibaren rahim kasılmalarım vardı.ilk baştan beri kanamam vardı.ilerleyen haftalarda kanamam durmuştu ancak doğumdan yakşasık 1 ay önce kırmızı sümüksü akıntı gelmişti.rahim ağzım kapalıydı ama sonra 26 .haftamda suyumun gelmesi nedeniyle doğum yaptım.
sağlıklı doğumlar dilerim.
canim sana bir sorum olacak
peki bebeklerin yasiyor mu yada kuvezde ne kadar kaldilar
Benim aylardır kasılıyor, düzensiz bir şekilde taş gibi oluyor karnım, nefesim kesiliyor gözlerim bile sanki yuvalarından çıkacak gibi oluyor ve yüzüme ateş basıyor...30 sn sonra geçiyor, böyle böyle 33. haftaya geldim.Ama bu yazdıklarım önceleri çok hafifti aylar geçtikçe arttı...Daha geçen gün doğuruyorum sandım yaa...