Premature Bebekler kızlar lütfen erken doğum belirtilerinizi yazarmısınız.lütfen

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Herkes farklı farklı şeyler yaşamış benim de taş kesilirdi karnım tabii prensesim kıpırdamayı bıraktığı zamanlar da 6 aylık olduğunda rahim kasılması ile hastaneye gittim açıklık olduğu söylendi. Benim de sancım yoktu nst de sancı çıkıyordu. dr. Her an olabilir dedi çok korkmuştum ancak 8 ay dolduğu gibi doğdu bebişim nefes alamaması karşın küvez de hazırdı Elhamdülillah hiç problemsiz oldu bir gün sonra çıktık hastaneden Rabbim tüm hamile kardeşlerimizin yardımcısı olsun hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına alsınlar inşallah..

3 cocugum var 3.hamileleigim cok farkliydi sancisi herseyi farkliydi.o yuzden herkesin farkli farkli olabilir hamileligi sancisi kasilmasi.
Ilk cocugum 36 haftalik dogdu 8 gun kuvezde kaldi.ikinci cocuguk 34 haftalik dogdu kuveze girmedi.3.cocugum 32 haftalik dogdu 18 gun kuvezde kaldi.suan 2 bucuk aylik olmak uzereyiz.

3 cocugum var 3.hamileleigim cok farkliydi sancisi herseyi farkliydi.o yuzden herkesin farkli farkli olabilir hamileligi sancisi kasilmasi.
Ilk cocugum 36 haftalik dogdu 8 gun kuvezde kaldi.ikinci cocuguk 34 haftalik dogdu kuveze girmedi.3.cocugum 32 haftalik dogdu 18 gun kuvezde kaldi.suan 2 bucuk aylik olmak uzereyiz.

Ne kadar zorlu süreçlerden geçmişsiniz hepsi imtihanınızdı ama Allah hepsini size bağışlamış ne mutlu :KK71:

X