Kizlar lutfen destek olun cok canim yaniyo

Haklısınız evet tam olarak öyle bizim toplumda ayrılan kadınların üzerinde oluşan baskıyı anlatmama gerek yok heralde evet bundanda korkuyorum
Dayaktan, hor görülmekten daha çok korkmanız lazım. O davayı çekerseniz de normal bir evliliğiniz olmayacak. Saygı denen şeyi unutun zaten. İyice kapı paspası olacaksınız. Belki bi daha dava açmanız bile zorlaşacak.

Şiddeti kastetmedi kendide pişman ama ben onu bu hale getirmisim öyle dusunuyo
Neden kabullenmedin dedigi şey arada içmesi eve geç gelmesi

Bir erkek size uyguladigi siddet icin hala sizi sorumlu tutuyorsa o siddtin arkasi bal gibi gelecek. Biz her anlasmazlikta birbirimize siddet uygulamaya baslasak evlilik diye birsey kalmaz. Esiniz son derece hatali. Manipulasyona kanip kendinizi yakmayin. Adam terapi almayi kabul etmeden kendinizi yeni siddete maruz birakirsiniz ancak

Bilmiyorum maalesef ama kamu davasi devam ediyor sanirim

Cok haklısınız ama bu durumda çok canımı yakiyo

Keske o gece gerçekten uyusaydım üzerine gitmeseydim diyorum bi anda hayatımız cehenneme döndü

Adam size vurduğu icin nerdeyse siz ozur dileyecek konuma gelmissiniz. Bakin boyle adamlar karisini ezikleye ezikleye kendine bagimli hale getiriyor. Bence en iyisi psikolojik destek alim

Adam size vurduğu icin nerdeyse siz ozur dileyecek konuma gelmissiniz. Bakin boyle adamlar karisini ezikleye ezikleye kendine bagimli hale getiriyor. Bence en iyisi psikolojik destek alim
Narsist esim bunu geçte olsa farkettim asla özür dilemez hicbisey için hep beni suclu hissettirir bu hep böyleydi ama ben hep güzel günleri hatırlıyorum

Bence aileniz fark etmese siz dava da açmazdınız. Çünkü anlatırken bile ben de üzerine gittim diyerek dayak yediğinizi eşinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz nasıl bir manipülasyona maruz kalıyorsanız artık. Aileniz arkanızda belli ki bu şansı kullanın yani. Barışma düzelme yanlısı bir eş yok karşınızda. Siz sandınız ki dava açınca eşiniz birden değişecek size evine çocuğuna bağlı bir insan olacak geç gelmeyecek sizle ilgilenecek kaybetmekten korkacak özür dileyecek ama öyle olmamış gördüğünüz gibi. Hatasını anlamış olsa bayramda aile diye tutturmak yerine önce sizin gönlünüzü almaya uğraşırdı en ufak bir çaba görmediğiniz hatta zarar gördüğünüz bu adam için çaresizce çırpınıyorsunuz beni fark etsin beni istesin ben de döneyim diye. Alkolü de bırakmayacak size de dozajı artırarak devam edecek şiddeti belki de ve bu sefer terk ederim seni deseniz bile gülüp geçecek yapamayacağınızı bildiği için.

Narsist esim bunu geçte olsa farkettim asla özür dilemez hicbisey için hep beni suclu hissettirir bu hep böyleydi ama ben hep güzel günleri hatırlıyorum

Kusura bakmayin ama kocanızdan cacığa hıyar bile olmaz. Adam isterse deli olsun. Sizin yasadiginiz sey degisiyor mu? Hayir. O zaman davranislarinin altinda sebep aramayı, narsist etiketi yapistirmayi birakin ve onunuze bakin

Yorumunuz için tesekkur ederim aslinda benim de bilip kendime itiraf edemediğim seylerdi bunlar evet ama inanın çok zor

Cok haklısınız ama bu durumda çok canımı yakiyo

Yanmasi normal degil mi? Sözde hayat arkadasiniz hem siddet uyguluyor, hem sizi sucluyor, hem sadece rahat icip sic&* icin sizi sucluyor. Oldu. Yerinizde olsam siddet icin de dava acardim ayrica. Tam olarak ne yapti size?

Yanmasi normal degil mi? Sözde hayat arkadasiniz hem siddet uyguluyor, hem sizi sucluyor, hem sadece rahat icip sic&* icin sizi sucluyor. Oldu. Yerinizde olsam siddet icin de dava acardim ayrica. Tam olarak ne yapti size?
Darp raporu ile dava açtım yeterli olmazmi bunu bile bile burnu dik hala
Asla korkusu endişesi yok annesinin getirdiği yemekleri yiyo haftalik ve evi leş gibi hala dik burnu
Bilmiyorum

Evet belki de en çokta bu yüzden canim aciyo en çok güvenmem gereken kişi bi olmur beraber yüricez dediğim kişi yapiyo bunları çocuğumun babası yapiyo olum gibi bisey ama kimse ölmüyor

Darp raporu ile dava açtım yeterli olmazmi bunu bile bile burnu dik hala
Asla korkusu endişesi yok annesinin getirdiği yemekleri yiyo haftalik ve evi leş gibi hala dik burnu
Bilmiyorum
Bi bakın kendinize, siz kendinizin kocası olsanız korkar mısınız? Nasılsa tıpış tıpış dönmeyecek misiniz? Neden korksun adam?

Yorumunuz için teşekkürler evet ailem fark etmeseydi asla dava acmazdim darp raporu da almazdım

Allah kolaylk versin...
eger icki icme olayi aliskanlik halindeyse biraz zor .
Darp kismida kötu ve uzucu.

Ne önerirsiniz lutfen önerilerinizi şunun inanın bu dönemde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Kendinize yönelin, başkasına suç bulmak en kolayı, etiket yapıştırmak size bir şey kazandırmayacak. Karşıdaki adamın narsist, manipulatör vs olmasının sizin sürecinize faydası yok, ben neyim de böyle bi herifi ısrar inat çekmek istiyorum diye kendinize sorun. Cevap orda, çözüm de orda. Korkmayın, kendine yemek yapmaya tenezzül etmeyip anasından zıkkımlanan, pislik içinde yaşayan adam olmadan da yaşayabilirsiniz. G.tünü toplamayan herife bu ne aşk anlamıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…