Kizlar lutfen destek olun cok canim yaniyo

Ben ayrılmak istemiyorum ama bi anlık öfkeyle dava açtım hatasını anlasın ozur dilesin diye zaten süreç uzar da uzar ama benim beynim yandı artık ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardiniz

Bu adam ozur dilemez. Dilese de ne kadar samimi olur? Darp raporuyla actiginiz davayi cekin diye ozur diler. Barisip mallari kacirmaya zaman ayirmak icin ozur diler.
Yine ayni seyleri yasayacaksiniz neden bu ısrar anlayamiyorum

Surekli değil aslında persembe izinli carsamba evde bira içti yalnız bıraktım yarin beraberiz diye yattım ertesi gün geç uyandı 2 gibi ve bizimle ilgilenmedi dışarı çıktı ve geç geldi hal böyle olunca bende öfke patlaması yaşadım ve sonuç

Adam sana siddet uyguladi ve üstüne hala utanmadan "neden kabullenmedin" mi dedi? Sormadiniz mi hangi pavyonun o** mus kendisi? Sinir oldum burda. Sizde hala dönmeyo düsünüyorsunuz. Kendinizi düsünmüyorsunuz eyvallah, ama cocugunuzun günahi ne

Ya sadece darp değil. Is arkadaşıyla samimi konuşmaları da vardi. Rahatsiz olmaniza ragmen devam ediyodu. Bu adam sizi gormezden geliyordu zaten. Sizde artik onu hayatinizdan çıkarmalısınız
Sanırım karıştırıyorsunuz eşimin iş arkadaşlarıyla samimi konuşmaları olmadı benim şikayetim içki içmesi ve bazen eve geç gelmesi ve son olayda datp

Şuan saçmalıyorsunuz...

Aileniz arkanızdayken boşanın.

İçki ,dayak bunların sonu yok artarak devam eder.

Çocuğu heba etmeyin.

Şimdi ben size aşırı sinirlendim mesela bende sizi dövebilir miyim? Sizin suçunuz çünkü sinirlendirdiniz beni

Şiddeti kastetmedi kendide pişman ama ben onu bu hale getirmisim öyle dusunuyo
Neden kabullenmedin dedigi şey arada içmesi eve geç gelmesi

Sizi dövmüş üzerine dava açtınız diye suçlu ilan etmiş, dön demeyen, hala üste çıkıp sizi 1 yaşındaki çocuğunuzla yolda bırakıp giden, engelleyen kocaya yalvaracak mısınız barışalım diye?
Şiddet sonrasının olmaması lazım zaten ama eşiniz gerçekten pişman olsa, özürler dilese, terapi alacağım, arkadaş görüşmesi, alkol bunlarda kendime çeki düzen vercegin dese, peşinizden ayrılmasa falan bir daha denersiniz. Esiniz hem suçlu hem güçlü. Artık kendinize gelin

bayagi beni darp etti 5 senelik evlilikte ilk defa yaşadık
Bu cumlede bile kendinizi kandirmaya calisiyorsunuz.

Kendinden güçsüzü/bebesinin anasini/ kadin döven kisiyi mi ozlediniz?

Bunun ilki sonu yok, emin olun hiçbir sekilde esine el kaldirmayanlar var. Sizin esiniz bunlardan değil.

Niye geri çekmek istiyorsunuz davayı? Gitmezseniz dava düşer ama darp etmiş bunun sonu gelmez.devam edecek darp etmeye ve siz affettiğiniz içim ve kaybettiğiniz zaman için bin pişman olacaksınız. Kendimden biliyorum!

Bu adam ozur dilemez. Dilese de ne kadar samimi olur? Darp raporuyla actiginiz davayi cekin diye ozur diler. Barisip mallari kacirmaya zaman ayirmak icin ozur diler.
Yine ayni seyleri yasayacaksiniz neden bu ısrar anlayamiyorum
Darp raporuyla açılan davalarda karşı taraf nasil etkilenir

Adam hatasını anlayacak yerde siz özür dileyecek kıvama gelmişsiniz özür dile barış diyecek biri olsa korkarım yapacaksınız da. Acımadan dövüp bir de sizi suçlayan birisi ile ciddi ciddi evliliği sürdürmeyi düşünmek çok patolojik bir ruh hâli. Şiddet ne olursa olsun bir ilişkide söz konusu olmamalı. Ufacık çocuğunuz var. Kimse annesinin dayak yemesine şahit olarak büyümemeli. Dövülmekten daha korkunç bir şey bu.

İyi öğrendi millet yok manipule ediyor yok sürekli kendimi suçluyorum falan. Kimse kendine suç koymuyo maşallah, kocasız yaşayamıyorum demiyor, kendimi tek başıma gerçekleştirecek potansiyeli kendimde göremiyorum demiyor, adam gider gencecik kız bulur ben onun çocuğuna bakarım kenara çekilip, o yüzden napıp edip ayağına dolanayım, ben yaşayamıyorsam o da yaşayamasın demiyor. Manipülasyon denen olayı fark ettiysen zaten manipulasyon olmaktan çıkıyor o, tercih ve zevk meselesi oluyor.

Dava icin avukat talep edilmedi sadece dava açıldı ben yüksek meblalar istedim zaten ama amaç para değil sadece intikamdı

Haklısınız evet tam olarak öyle bizim toplumda ayrılan kadınların üzerinde oluşan baskıyı anlatmama gerek yok heralde evet bundanda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…