genelde iğneden 14 gün sonra çıkan sonuç dikkate alınır. 11. gün silik çizgi iğne etkisi olabilir.
1-2 güne adet olursun bence.
Bu sefer de nasip degilmiş heralde ya valla çok moralim bozulduaslında ovitrelle kullanınca adet günü değişir. iğneden 14 gün sonra adet günü olur genelde böyledir ama tabi istisnası illaki vardır.
ben de olsa kanda çıkardı 14. gün diye düşünüyorum.
Benimde 2.olsu canım ilkinde ovitrelle kullandım sadece bu seferde klomen +ovitrelle +duphaston kullandımkaçıncı oldu ben de 3 defa yaptım olmadı şimdi tüp bebek yoluna gircez galiba
8 tane de yumurtam oluşmuştu gayet iyiydi ama işte niye olmuyor anlamıyorumkaçıncı oldu ben de 3 defa yaptım olmadı şimdi tüp bebek yoluna gircez galiba
Bende klomen ve iğne kullandım 4. Günümdeyim belirtilerim kayboldu biraz akıntım var bir sabah göğüslerimin ucu sızladı ve dolgun hissettim normalde olmaz , bakalım inşAllah sizinde pozitife dönerKlomen + Ovitrelle kullandım bugün çatlatmanın 14.günü kan verdim 0.2 çıktı ama hala reglime 4 gün var.Bide çatlatmanın 11.günü test yaptıgımda çok belli belirsiz silik çizgi çıkmıştı 13.gün yaptıgımda hiç çizgi yoktu acaba ignenin etkisi yeni yeni mi geçti ki yükselir mi deger lütfen cevap verir misiniz böyle yaşayan sonradan pozitif gören var mı
Belki geç döllenme de olabilir canım sen test yap 2 günde bir belki çizgi koyulaşır yada kan ver tekrar8 tane de yumurtam oluşmuştu gayet iyiydi ama işte niye olmuyor anlamıyorum
İnşallah öyle olur yaBende klomen ve iğne kullandım 4. Günümdeyim belirtilerim kayboldu biraz akıntım var bir sabah göğüslerimin ucu sızladı ve dolgun hissettim normalde olmaz , bakalım inşAllah sizinde pozitife döner
Reglime 4 gün bar daha olmazsa 4 gün sonra yapıyım bi daha bakalım nasıl olacak ama hiç umudum yokBelki geç döllenme de olabilir canım sen test yap 2 günde bir belki çizgi koyulaşır yada kan ver tekrar
İnşallah öyle olur yasizin yumurtalarınız dahi doğrusu . Doktorum dedi ikiside çatlarsa
Benim normalde sağda yumurtlamam zor olurdu canım ilaçlarla sağda da yumurtam oluşmuş doktorum ikiside döllenirse ikiz olabilme ihtimali yüksek olduğunu söyledi . Yumurta baya varmış ama sağ ve solda 1-1 yeterli büyüklüğe ulaşan varmış inşAllah sağlıklıdır temennim o:)İnşallah öyle olur yasizin yumurtalarınız nasıldı
çok güzel maşallah. eşinde sıkıntı yoksa olur8 tane de yumurtam oluşmuştu gayet iyiydi ama işte niye olmuyor anlamıyorum
İnşallah olur ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin valla çok zor biAma olmazsa moralimi bozmayacağım bu sefer femara isteyeceğim doktorumdan umudumu kaybetmek istemiyorum olursa 2. Gebeliğim olacak 1.5 senedir olmuyor bizimde
İnşallah yaçok güzel maşallah. eşinde sıkıntı yoksa olur
Kızlar merhaba bende arife günü akşam çatlatma iğnemi oldum bugün 15. Günüm 12. Gün test negatif çıktı doktoruma sordum oda daha cok erken olduğunu bidahaki test için en az bir hafta beklemem gerektiğini söyledi ben dayanamadım tabi bugün de yaptım yine negatifKlomen + Ovitrelle kullandım bugün çatlatmanın 14.günü kan verdim 0.2 çıktı ama hala reglime 4 gün var.Bide çatlatmanın 11.günü test yaptıgımda çok belli belirsiz silik çizgi çıkmıştı 13.gün yaptıgımda hiç çizgi yoktu acaba ignenin etkisi yeni yeni mi geçti ki yükselir mi deger lütfen cevap verir misiniz böyle yaşayan sonradan pozitif gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?