• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bir bakın

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Banyo ve tuvalet temizliginde kullandiginiz bezleri nasil sakliyorsunuz. Tek kullanimlik bezler mi daha hijyenik yoksa normal bezler mi? Her kullanimdan sonra o bezleri 90 derecede yikiyor musunuz? Mutfakta kullandigim bezleri ve banyoda kullandigim bezleri bir arada yikayabilirmiyim? Yine de ikisini bir arada yikamak ve mutfakta o bezleri kullanmak igrenc geliyor. Siz temizlik bezlerini nasil temizliyorsunuz ve sakliyorsunuz?

Banyoda ve wc de kullandığım bezleri büyük temizlik yaptığım zaman banyo ve wcdeki kullandığım paspaslar, günlük yer bezi vs. ile birlikte yıkıyorum makinada.

Temizlik cekmecesinde temizlik esyalari ile kaldırıyorum.

Mutfaktaki bezleri de biriktiriyorum onları ayrı yıkıyorum.

Banyoda ve wc de kullandığım bezleri büyük temizlik yaptığım zaman banyo ve wcdeki kullandığım paspaslar, günlük yer bezi vs. ile birlikte yıkıyorum makinada.

Temizlik cekmecesinde temizlik esyalari ile kaldırıyorum.

Mutfaktaki bezleri de biriktiriyorum onları ayrı yıkıyorum.
Ne kadar sıklıkta yikiyorsunuz bezleri? Banyo tuvalet temizliginden sonra hemen yikamak lazim aslinda o zaman hafta da bir yikarim o bezleri ve paspasi falan. Mutfak bezlerini ne kadar sıklıkla degistirip yikiyorsunuz?

Ne kadar sıklıkta yikiyorsunuz bezleri? Banyo tuvalet temizliginden sonra hemen yikamak lazim aslinda o zaman hafta da bir yikarim o bezleri ve paspasi falan. Mutfak bezlerini ne kadar sıklıkla degistirip yikiyorsunuz?
Banyo wc temizlikten sonra direkt yıkamaya atiyorum. Mutfak bezlerim fazla olduğu icin biriktiriyorjm kirlileri ayda bir atıyorum topluca makinaya.

Back
X