"bolşekerli" Bi kamu kuruluşunun şirketinde çalışıyorum canım.. Evet 1 sene sonra yeniden pürüz çıkarabilir ama cebimde param olduğu için onu dikkate almam bile diye düşünüyorum. Bilemiyorum :/
Sanırım devlet memurusun? Bende üniversiteye geç başlayanlardanım. 5 sene çalışma hayatından sonra üniversiteyi kazandım, işi bıraktım ve okuluma başladım. Özel sektörde çalışmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim, kazandığım bölümde iyiydi ve düşünmeden tercihimi okuldan yana yaptım...
Ama... Senin yerinde olsaydım.
Eğer devlet memuru olsaydım, işimi bırakıp, okulu seçer miydim? Sanmıyorum. Çünkü bu zamanda "İş aslanın ağzında" İyi bir işin varsa, 2 defa düşün. Babalar, bu konularda deneyimlidir, o da bildiği için sana karşı çıkıyordur haklı olarak.
Bence kaydını yaptır ve dondur, işini bırakma, ileride bir şekilde devam edersin okula.
bence dondur.bi sene daha bekle.seneye gidecegim için biriktiriyorum diyerek calıs ki kafalarında ii yer yapsın.o gün geldiginde kimse sana bişey diyemesin.calıstıgın sürec içinde babana surat yap.işe yarar opuyorumnanaktan
ben de çalışırken kazandım, babam izin vermedi gitmeme,elimde 250 lira para çektim gittim babam bi kaç ay para göndermedi part-time çalıştım ama bi kaç ay sonra tıkır tıkır yatırmaya başladı okul bitti şu an babam iyiki gitmişsin diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?