- 13 Kasım 2007
- 354
- 2
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu normal yani en azından bende öyle sanıyorum:) eğer ilişkiden hemen sonra kalkarsan spermler akacaktır. ben bi süre kalkmıyorum hatta belimin altına bir yastık koyup bacaklarımı karnıma çekip yada yüksek bi yere dayayarak bekliyorum. bebiş isteyince insan herşeyi yapıyor:)
kızlar ben ilişkiden sonra hic kıpırdamadım günlük ince pet taktım ic camaşırıma ve hic kalkmadan yattım uyudum yani yine geri geliyor ama fazla cıkmasına izin vermedim yani tuvalete banyoya gitmeyin derim ben öyle hamile kaldıım
canım senin adına çok sevindim. onu birkaç kez bende denedim ama sonuç alamadım. sanırım yine zamanlamayı tutturamamıştık:1no2:kızlar ben ilişkiden sonra hic kıpırdamadım günlük ince pet taktım ic camaşırıma ve hic kalkmadan yattım uyudum yani yine geri geliyor ama fazla cıkmasına izin vermedim yani tuvalete banyoya gitmeyin derim ben öyle hamile kaldıım
yok canım normalsin yada ikimizde anormaliz:1rolleyes:bizden başkada yazanyok ki bunu anlayalım. bende de aynısı oluyor. spermler belli bir süre sonra daha çok sıvılaşıyor bu nedenle akıyor diye biliyorum. onların içinden bi cengaver yolunu bulduysa ne mutlu bize:1rolleyes:
canım inşallah senin cengaver yola çıkmıştır. çünkü benimkinin yola çıkmaihtimali yok. ne olduğunu anlayamadığım bi adet döneminden bugün çıktım.tam sekiz gün sürdüklava: inşallah ilerki maçlarda:teytey:canım inş.öyle olur birileri biz onları konuşurken çıkmış olsun yola
ne olurrrrrsenağlamasenağlama
canım senin adına çok sevindim. onu birkaç kez bende denedim ama sonuç alamadım. sanırım yine zamanlamayı tutturamamıştık:1no2:
ya ben birşey sormak istiyorum ama konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum ve birazda utanıyorumm
ilişkide boşalma sonrası belli bir müddet sonra spermler geri gelebiliyor bu normalmidir sizlerdede olna varsa paylaşırmısınız lütfennnn