• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen benim testime de bakarmisiniz?

2 cennet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
125
60
18
36
Productor test yaptim bi kac gun once silik cizgi cikti güvenemedim simdi normal testle yaptim cok hafif hayalet cızgi var gibi yoksa ven mi ole göruyorum daha oncede bole oldu negatif cikti hep tedirginim

Eklentiler

• 20210614_112833.webp
    20210614_112833.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 138
  • 20210614_112818.webp
    20210614_112818.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 133
bende önce erken gebelik testiyle 2 gün sonra kaset testle yapmıştım ikisindede aynı koyulukta çıkmıştı

Bende göremedim malesef.insallah en kisa zamanda HAYIRLI bir haber alirsin canim.bende erken dogumla bebegimi kaybetim:KK43: ama iki ayda bir regl olmamanin sebebini doktoruna danistinmi benim iki ay oldu kürdaj olali. Iki defada zamaninda oldum. Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin:(

Bende göremedim malesef.insallah en kisa zamanda HAYIRLI bir haber alirsin canim.bende erken dogumla bebegimi kaybetim:KK43: ama iki ayda bir regl olmamanin sebebini doktoruna danistinmi benim iki ay oldu kürdaj olali. Iki defada zamaninda oldum. Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:
Sordum canim ya normal dedi doktor 2 ayda olsa duzenli dedi pcosda var bende hamileliklerimden once duzenliydi 2.den sonra bozuldu ama normal cikiyor hersey fotoda gozukmuyor ama elde bakinca bariz belli oluyor sadece daha oncede bole oldu negatif cikti yine mi oledir diye tedirginim bide tomigrafi cektirdim korkuyorum acikcasi Rabbim insallah sizede hayirla en kisa zamanda nasip etsin 🤲

Back
X