Productor test yaptim bi kac gun once silik cizgi cikti güvenemedim simdi normal testle yaptim cok hafif hayalet cızgi var gibi yoksa ven mi ole göruyorum daha oncede bole oldu negatif cikti hep tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 erken dogumdan sonra adet düzenim degisti 2 ayda bir adet göruyorum bu ay olmadim yani o yuzden ole hic bilemiyorumben göremedim adetiniz geciktimi?
Productorla yaptim onda cizgi belli oluyo ama ona hep hamile olmasada cizgi cikiyor dedikleri icin guvenemedim2.de çok çok hafif görüyor gibiyim. Erken gebelik testiyle yapın bence
Kan verin o zaman bence kesin sonuç alırsınızBen 2 erken dogumdan sonra adet düzenim degisti 2 ayda bir adet göruyorum bu ay olmadim yani o yuzden ole hic bilemiyorum
Suan karantinadayim cikamiyorum daha 1 hafta varKan verin o zaman bence kesin sonuç alırsınız
Olsun sabredin inşAllah vardır gebelikSuan karantinadayim cikamiyorum daha 1 hafta var![]()
Hayirlisiyla insallah rabbim herkesede icinde benide saglikla kucagimiza almayi nasip etsinOlsun sabredin inşAllah vardır gebelik
Amin inşAllahHayirlisiyla insallah rabbim herkesede icinde benide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Sordum canim ya normal dedi doktor 2 ayda olsa duzenli dedi pcosda var bende hamileliklerimden once duzenliydi 2.den sonra bozuldu ama normal cikiyor hersey fotoda gozukmuyor ama elde bakinca bariz belli oluyor sadece daha oncede bole oldu negatif cikti yine mi oledir diye tedirginim bide tomigrafi cektirdim korkuyorum acikcasi Rabbim insallah sizede hayirla en kisa zamanda nasip etsinBende göremedim malesef.insallah en kisa zamanda HAYIRLI bir haber alirsin canim.bende erken dogumla bebegimi kaybetimama iki ayda bir regl olmamanin sebebini doktoruna danistinmi benim iki ay oldu kürdaj olali. Iki defada zamaninda oldum. Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin
![]()
Görüyrm silik bi cizgi varkizlar koyulasma olmus mu ?Eki Görüntüle 2870706 k
Dun daha görulmuyodu simdi daha gözukuyo.dimiGörüyrm silik bi cizgi var
Dünkünde yokmus ben daha yeni yorum yapiyorum, smdi goruyorum ikinci cizgiyiDun daha görulmuyodu simdi daha gözukuyo.dimi
Ben 2 ayda bir adet oluyorum 2 seferdir doktor.normal dedi eski adet duzenime gore gecti tabiDünkünde yokmus ben daha yeni yorum yapiyorum, smdi goruyorum ikinci cizgiyiadet gunun geciktimi gecikirse kan ver