- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 34
-
- Konu Sahibi caylakbridet
Çatlamış gibi bence uzmeyin kendinizi ben de 7 haftalık hamileyim çok korkuyodum ama düşününce olacaksa da olsun amaaan diyorum hayatımda bu kadar güzel bir mucize yaşıyorum daha önce mutluluğu çok yaşadım ama böylesini hiç tatmadim eğer her şeyin bi bedeli varsa çatlak olu versin . Benim cildim aşırı kuru yani kesin catlicam yani diyorum ki hayatımın sonuna kadar yaşadığım bu musmutlu anların bizi olucak vücudumda ve 60 yasina gelsem bu minik meleğim kocaman olsa bile ben hergun o izi görüp o minik melegimin mutluluğunu yasicamEki Görüntüle 2240644
Selam kızlar 38 haftalık gebeyim bugüne kadar çatlağım olmadi diye seviniyordum ama korkuyordum son haftalar çatlayanda çok duydum foto ekledim .keyfim kaçtı resmen yuvarlak içindeki şey çatlak mi yaaa başladım mi çatlamaya anlamiyorumda ben bir yorum yapın nolur
Canım malesef kilo verdik ce daha kötü görüntü oluyo eğer sporla yaparsan sıkılaşabilir pek belli olmayabilir belkibende cok çatladım kizlar gecmez biliyorum ama kilo verdikce azalirmi acaba
sporla yapacagm insallah duzelme olur peki senin catlaklarin var mi doğum yapali ne kadar oldu azalmadi mi hicCanım malesef kilo verdik ce daha kötü görüntü oluyo eğer sporla yaparsan sıkılaşabilir pek belli olmayabilir belki
Herkeste kirmizi olmuyor. Benimdec39. Haftadan sonra boyle isikta parlayinca gorebilmistim dogum yapinca net belli oldu ama hic kirmizi olmadiBu başka bir şeye benziyor ilk çatlak kırmızı olur bayağı bir süre sonra beyazlıyor..
sporla yapacagm insallah duzelme olur peki senin catlaklarin var mi doğum yapali ne kadar oldu azalmadi mi hic
tca ne oluyorBen iki dogum yaptim ilkinde kıpmırmızı catlaklar ama zamanla beyazlasti.. Kilolu olunca belli olmuypr asla ama verince daha da belirgin oluyo kilo alınca gerildiği için pek belirgin olmuyolar.. Omkızarıklıllar geçer zamanla beyazlaşıyor canım merak etme. Bu aradq kahve limonu denedin işe yaramadı. Tca yı okudum burdan cok ama onada cesaret edemedim
Kimyasal peeling bu sitede çok yorumlar var okuyabilirsintca ne oluyor