Çatlaklar Kizlar lutfen bakin..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

caylakbridet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
161
68
34

Selam kızlar 38 haftalık gebeyim bugüne kadar çatlağım olmadi diye seviniyordum ama korkuyordum son haftalar çatlayanda çok duydum foto ekledim .keyfim kaçtı resmen yuvarlak içindeki şey çatlak mi yaaa başladım mi çatlamaya anlamiyorumda ben bir yorum yapın nolur

Çatlamış gibi bence uzmeyin kendinizi ben de 7 haftalık hamileyim çok korkuyodum ama düşününce olacaksa da olsun amaaan diyorum hayatımda bu kadar güzel bir mucize yaşıyorum daha önce mutluluğu çok yaşadım ama böylesini hiç tatmadim eğer her şeyin bi bedeli varsa çatlak olu versin . Benim cildim aşırı kuru yani kesin catlicam yani diyorum ki hayatımın sonuna kadar yaşadığım bu musmutlu anların bizi olucak vücudumda ve 60 yasina gelsem bu minik meleğim kocaman olsa bile ben hergun o izi görüp o minik melegimin mutluluğunu yasicam

Catlamay baslamis evet biooil yag kullanabilirsin uzulme canım benim her yerim catladı dogumlardan sonra berbat durumdaymm

Bu başka bir şeye benziyor ilk çatlak kırmızı olur bayağı bir süre sonra beyazlıyor..

bende cok çatladım kizlar gecmez biliyorum ama kilo verdikce azalirmi acaba

Bu başka bir şeye benziyor ilk çatlak kırmızı olur bayağı bir süre sonra beyazlıyor..
Herkeste kirmizi olmuyor. Benimdec39. Haftadan sonra boyle isikta parlayinca gorebilmistim dogum yapinca net belli oldu ama hic kirmizi olmadi

kahve limon ise yarar mi acaba kizlar dogumdan sonra denicem birde limonla karbonati duydum ama bilmiyorum

sporla yapacagm insallah duzelme olur peki senin catlaklarin var mi doğum yapali ne kadar oldu azalmadi mi hic

Ben iki dogum yaptim ilkinde kıpmırmızı catlaklar ama zamanla beyazlasti.. Kilolu olunca belli olmuypr asla ama verince daha da belirgin oluyo kilo alınca gerildiği için pek belirgin olmuyolar.. Omkızarıklıllar geçer zamanla beyazlaşıyor canım merak etme. Bu aradq kahve limonu denedin işe yaramadı. Tca yı okudum burdan cok ama onada cesaret edemedim

tca ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…