- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi eminedmr21
Ne kadar düşünceli bir üyeUmarım Mune geç gelir, biz de konu sahibine yardımcı olmaya devam edebiliriz.
Söylemesi ayıp değil evde kahve dolu ama ben bu saatte yalnız su içiyorum.canım kahve istedi
Bu saatte carpıntı yapar uykunu kacırırBen gideyim de bir kahve sigara yapayım. Konu nerden nereye gelditakipteyimmmm....
su falı bak sen de alla alla herşeyi de biz mi söyleyeceğizSöylemesi ayıp değil evde kahve dolu ama ben bu saatte yalnız su içiyorum.
Yarın pazar evdeyim. Koca evde tek başıma bulurum bir şeyler yapacak. Halının desenini sayarım. Ne yapalımBu saatte carpıntı yapar uykunu kacırır
Geç gelip bizi geyikten götürmesin deUmarım Mune geç gelir, biz de konu sahibine yardımcı olmaya devam edebiliriz.
benim evde iş çok pazartesi de1 odaya badana boya var beklerimmYarın pazar evdeyim. Koca evde tek başıma bulurum bir şeyler yapacak. Halının desenini sayarım. Ne yapalım
Herşeyin falı çıktı artıksu falı bak sen de alla alla herşeyi de biz mi söyleyeceğiz
bu konuya ciddi ne yazılır ki ?Geç gelip bizi geyikten götürmesin de
Yakın olsak yardıma gelirdimbenim evde iş çok pazartesi de1 odaya badana boya var beklerimm
Uykuludur zaten konuyu açanı banlar gider tekrar uyur.Geç gelip bizi geyikten götürmesin de
boyacı ayarladık dert etme kuzum sen kahve yaparsın istedikçe banaYakın olsak yardıma gelirdimama ben mi duvarı boyardım duvar mı beni boyardı orasını bilemicimm
Ama ben de yardımcı oluyorumUmarım Mune geç gelir, biz de konu sahibine yardımcı olmaya devam edebiliriz.
Merak ediyorum