- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi eminedmr21
Ben nes dısında ıcemıyorum, abartma ya ne alaka diyorlar2 marka içerim biri nes...fe biri de a101 kahvesi 60 kuruşeşim çok kızıyor 1000 tl ye çanta alan kadınsın kahvenin en ucuzunu arıyorsun utanmadan diyor valla bakk.ama çikolatalısına bayılıyorum hemi de 60 kuruş
Adam bir şey düşürmüştür onu arıyordur.Ben cidden ilk Fotoğrafta bir kadına yalvaran adam gördüm. Evlenme teklifi de ediyo olabilir, adam yere çökmüş. Kadın pek atarlı, kolunu kaldırmış.
Yüzü yukarı ve kadına dönük.Adam bir şey düşürmüştür onu arıyordur.
Merak ediyorum
ben de de var mesela thcibo da kahve içemem sevemedim tadlarını .nes..fe sarı paketli olan en iyisi ama.a 101 de sütlü türk kahvesi var aradada onu içerim tadı fazla türk kahvesine benzemiyor nescafe gibi.evdeki türk kahvesi makinemde yepyeni 1 kere kullanıldı dekor olarak duruyor ne diye aldıysamBen nes dısında ıcemıyorum, abartma ya ne alaka diyorlar
Acaba sende de var mı o durum merak ettim
Ay onu bende gördümYüzü yukarı ve kadına dönük.
Değil bunun için uygun bölümler varFal atmak ban sebebi miTam da aklımdan geçiyordu iyi ben yapmadan başkası yapmış
Ben bu aralar yeşil kahveye taktım, hesapta kilo verdiriyormuş ama ben hâlâ aynıyım. Neyse tadı güzel içmeye devam.2 marka içerim biri nes...fe biri de a101 kahvesi 60 kuruşeşim çok kızıyor 1000 tl ye çanta alan kadınsın kahvenin en ucuzunu arıyorsun utanmadan diyor valla bakk.ama çikolatalısına bayılıyorum hemi de 60 kuruş
Banlandıktan hemen sonraBurçlar, Tarot ve Astroloji konun belki buraya taşınır diye umut ediyorum.
hiç denemedim ucuz marketlerde var mı varsa hemen alayımmmBen bu aralar yeşil kahveye taktım, hesapta kilo verdiriyormuş ama ben hâlâ aynıyım. Neyse tadı güzel içmeye devam.
Size bir kısmet var hıphızlı geliyor
Aynen bu kadar hızlı