Çok düzenli bir döngüm yok genelde 25-26 güne bir oluyor, bugün 26 gün oldu hala olmadım..Adetine kaç gün var? Ella iyi bir ilaç ama belli de olmaz
o zaman bence predictor veya awox erken gebelik testlerinden alıp yap. Zaten adet zamanın gelmiş. Eğer hamileysen çıkar testteÇok düzenli bir döngüm yok genelde 25-26 güne bir oluyor, bugün 26 gün oldu hala olmadım..
Anladım teşekkür ederimo zaman bence predictor veya awox erken gebelik testlerinden alıp yap. Zaten adet zamanın gelmiş. Eğer hamileysen çıkar testte
Yumurtalama döneminde olduğum için mi demek istedinizTam emin olmamakla birlikte yumurtlama gerçekleşmişse ella işe yaramıyor diye biliyorum.
Evet.Yumurtalama döneminde olduğum için mi demek istediniz
Anladım inşallah o sebeptir, teşekkür ederimEvet.
Ella Regl gecikmesi de yapıyor ama bilginiz olsun. O sebeple gecikebilirsiniz.
Zaten ella kullanarak hamile kaldıysanız sıkıntılı bir gebelik olur diye biliyorum sağlıklı olmaz yani. Yine de test yapabilirsiniz çıkar varsa. Bu arada ella adet döngüsünü bozarAnladım inşallah o sebeptir, teşekkür ederim
İnşallah ondan gecikmiştir yani, idrar testini ne zaman yapsam doğru çıkar pekiZaten ella kullanarak hamile kaldıysanız sıkıntılı bir gebelik olur diye biliyorum sağlıklı olmaz yani. Yine de test yapabilirsiniz çıkar varsa. Bu arada ella adet döngüsünü bozar
Şu an çıkar yapabilirsiniz ama erken gebelik testi alın normal kaset test almayınİnşallah ondan gecikmiştir yani, idrar testini ne zaman yapsam doğru çıkar peki
Tamam , çok sağ olunŞu an çıkar yapabilirsiniz ama erken gebelik testi alın normal kaset test almayın
Rica ederim. Aynı yaştayız bu arada. Size tavsiyem evlenme niyetiniz varsa evlenin. Yoksa da tabi sizin tercihiniz ama dikkatli şekilde korunun erkeklere bakmayın. Bir şey olsa çekecek olan sizsiniz erkek değil. Her açıdan siz üzüleceksiniz, sizin canınız yanacak. Onun için bir arkadaşınız olarak dikkat etmenizi öneririm.Tamam , çok sağ olun
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için fakat evlenme gibi durumumuz maalesef yok en çok da içimi o yakıyor bencillik bu ben de saflık ettim bu yaşta öyle işteRica ederim. Aynı yaştayız bu arada. Size tavsiyem evlenme niyetiniz varsa evlenin. Yoksa da tabi sizin tercihiniz ama dikkatli şekilde korunun erkeklere bakmayın. Bir şey olsa çekecek olan sizsiniz erkek değil. Her açıdan siz üzüleceksiniz, sizin canınız yanacak. Onun için bir arkadaşınız olarak dikkat etmenizi öneririm.
O zaman inşallah hamile değilsinizdir bundan sonra da daha dikkatli olursunuzÇok teşekkür ederim tavsiyeniz için fakat evlenme gibi durumumuz maalesef yok en çok da içimi o yakıyor bencillik bu ben de saflık ettim bu yaşta öyle işte
İnşallah gerçekten inşallah, yok tövbe ettim gerçekten zaten artık. Tavsiyeniz için tekrar teşekkürler...O zaman inşallah hamile değilsinizdir bundan sonra da daha dikkatli olursunuz
Evet çok haklısınız ilkti ve bilemedim cahilce davrandım karşımdakine güvendim ama halbuki sonucunu biz kadınlar çekiyoruz inşallah olumsuz bir sonuçla karşılaşmam, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Cinsellik yaşamak sizin de hakkınız yaşınız da buna uygun, fakat düzenli bir cinsel hayatınız olacaksa kalıcı ve güvenilir (nispeten) bir korunma yöntemi kullanın bence. Karşınızdakine asla güvenmeyin, 42 yaşım bana bunu öğretti. Umarım ileride sağlıklı bebişleriniz olur.
Bugün minik bi lekelenme oldu beklenen adet günümden 3 gün gecikmeli şekilde, adet başlangıcı mı yoksa Allah korusun yerleşme kanaması mı bilginiz var mı bu konuda pekiO zaman inşallah hamile değilsinizdir bundan sonra da daha dikkatli olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?