Kızlar lütfen bakabilir misiniz?

Gamze00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
12
1
1
Selamlar daha demin bu siteye üye oldum kaç gündür içim içimi yiyor kimse söyleyemediğimden de içimi dökme ihtiyacı hissettim çok korkuyorum ve endişeliyim. Öncelikle 25 yaşındayım, erkek arkadaşımla korunmasız ilişki yaşadık açık yazmak zorundayım ban yeniyor mu bu sitede bilmiyorum özür dilerim fakat içime boşalıp boşalmadığını hatırlamıyorum. Neden korunmadın derseniz eğer de ben söylemiştim o istememişti sorun yok falan gibisinden bende ona güvendim. İlişkiden 7-8 saat sonra ella aldım. Fakat hesaplamalarıma göre ilişki günümüz yumurtalama dönemine geliyormuş maalesef, yani ella işe yaramadı mı? kafamda bir çok soru var çok endişeliyim korkuyorum 25 yaşında nasıl bu kadar bilinçsizce davrandım inan bilmiyorum o kadar pişmanım ki. Lütfen böyle tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız? Düzgünce izah edebilmişimdir umarım stresten nasıl yazdığımı bile bilmiyorum

Tam emin olmamakla birlikte yumurtlama gerçekleşmişse ella işe yaramıyor diye biliyorum.

Zaten ella kullanarak hamile kaldıysanız sıkıntılı bir gebelik olur diye biliyorum sağlıklı olmaz yani. Yine de test yapabilirsiniz çıkar varsa. Bu arada ella adet döngüsünü bozar
İnşallah ondan gecikmiştir yani, idrar testini ne zaman yapsam doğru çıkar peki

Tamam , çok sağ olun
Rica ederim. Aynı yaştayız bu arada. Size tavsiyem evlenme niyetiniz varsa evlenin. Yoksa da tabi sizin tercihiniz ama dikkatli şekilde korunun erkeklere bakmayın. Bir şey olsa çekecek olan sizsiniz erkek değil. Her açıdan siz üzüleceksiniz, sizin canınız yanacak. Onun için bir arkadaşınız olarak dikkat etmenizi öneririm.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için fakat evlenme gibi durumumuz maalesef yok en çok da içimi o yakıyor bencillik bu ben de saflık ettim bu yaşta öyle işte

Cinsellik yaşamak sizin de hakkınız yaşınız da buna uygun, fakat düzenli bir cinsel hayatınız olacaksa kalıcı ve güvenilir (nispeten) bir korunma yöntemi kullanın bence. Karşınızdakine asla güvenmeyin, 42 yaşım bana bunu öğretti. Umarım ileride sağlıklı bebişleriniz olur.

Evet çok haklısınız ilkti ve bilemedim cahilce davrandım karşımdakine güvendim ama halbuki sonucunu biz kadınlar çekiyoruz inşallah olumsuz bir sonuçla karşılaşmam, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
İnşallah amin

O zaman inşallah hamile değilsinizdir bundan sonra da daha dikkatli olursunuz
Bugün minik bi lekelenme oldu beklenen adet günümden 3 gün gecikmeli şekilde, adet başlangıcı mı yoksa Allah korusun yerleşme kanaması mı bilginiz var mı bu konuda peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…