kızlar lütfen akıl verin bana kafayı yemek üzereyim :..(

tug_ba86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
56
2
herkese merhaba yorumlarınız içinde şimdiden teşekkürler.
kızlar ben martda söz eylülde nişan yaptım şuan düğün hazırlığı yapmaya çalışıyorum ama sorunlar dertler peşimi bırakmıyor. açıkca söylemek gerekirse nişanlımı ailem çok fazla istemiyo insan olarak iyi biri ona lafları yok ama görüş bakımından o kadar ayrıyızki ilk zamanlarda bunu görmemezlikden geliyodum ama artık bende görmeye başladım. bu bi yana son dönemlerde felaket asabi oldu herşeye bağıran laf söyleyen bi tip oldu çıktı. hem ailesine anlam veremiyorum haziranda düğün yapmayı planlıyolardı ama benim ailemin haberi yok yani şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye ağızlarını açıp tek kelime etmiyolar. zaten düğündende vazgeçtiler sözüm ona istanbulda nikah kendi memleketlerinde düğün yapıyolardı şimdi sadece burda nikah diyolar sabit fikirleri yok anlıcağınız ee bende tek kızım ailem istemezmi herşeyin iyisi olsun diye. nişanlım istanbullu değil onun memleketine gitmediğimden o buraya geldi bankada çalışıyo kendisi aldığı maaş da fazla değil kirasını faturasını kıtı kıtına karşılıyo ona bişey kalmıyo yani acaba bununmu sıkıntısı patlak verdi artık yaklaşık 2 senedir bu durumda. dün konuştuğumda martda nikah yapıcaz ev tutucaz sende geliceksin dedi kalakaldım nerden çıktı diye hayır olmaz dedim kıyamet koptu ee haksızmıyım şurda kalmış 3 ay ben kendimi hazirana göre ayarlamışım mart deyince dumura uğradım madem böyleydi fikriniz nişanda sonra söylicektiniz bize ona göre tartardık bizde dedim öyle değilmi ama. herşey saçma geldi bunlara nişan yaptım laf kına yapıcam diyorum laf bıktım artık bide bunla 6 yıldır beraberim. yangından mal kaçırır gibi davranıyolar o kadar bunaldım ki bütün yükü sıkıntı stresi bana yıkıyo üzüntüden mideme kıramplar giriyo yemek yiyemiyorum ayrılmayı düşünmeye başladım benmi büyütüyorum sizce

bana biraz büyütüyormuşsun gibi geldi..sonuçta 6 yıldır berabersin ve bugüne kadar hiç ayrılmadın. şimdide ayrılmayı düşünmen mantıksız bence.tabi insan ailesinin onay vermedigi biriyle olunca zamanla soguyor olabılır,ister isteemez insan ailesini istemeyince sogur ama seviyorsan dvm et derim.büyütme ..

cnm anlıyorum seni..evlilik hazırlıklarında oluyo böle tartışmalar huzursuzluklar sadece sen yaşamıyorsun..kendi ailenide düşünüyosun biliyorum mahçup olmak istememeni gayet iyi anlıyorum...anlat istediklerini orta yol bulun

herhalde düğün öncesi bunalımlardan birini yaşıyorum kendi kendime. haklısın arkadaşların dertlerini okuyunca benimkide dertmi dedim devede kulak kaldım yanlarında sağol yorumun için

çook ama çok doğru dediklerin cnm mahcup olmak istemiyorum ilerde biz sana demiştik lafını duymak istemediğimden herşeye her harekete şüpheyle yaklaşır oldum artık.

herhalde düğün öncesi bunalımlardan birini yaşıyorum kendi kendime. haklısın arkadaşların dertlerini okuyunca benimkide dertmi dedim devede kulak kaldım yanlarında sağol yorumun için
rica ederim.seviyorsan hiç sorun etme.severek evlenmek cok güzeldir diye düsünüyorun.6 yıldır berabersen dvm et..konuşup ortak yolu bulursunuz.sen uyumlu olmaya calıs ve isteklerinide belirt bence

rica ederim.seviyorsan hiç sorun etme.severek evlenmek cok güzeldir diye düsünüyorun.6 yıldır berabersen dvm et..konuşup ortak yolu bulursunuz.sen uyumlu olmaya calıs ve isteklerinide belirt bence

çok sağol cnm daha sağlıklı düşünebiliyorum şimdi dediğin gibi orta yolu bulmak için bunlardan onunda haberi olması gerek

aynenn..o da kendi ailesinin baskısı altında olabılır, ona da hak vermelisin.aileler araya girince ortalık hep yogunlasır zatennn
bende erkek arkadasımla 5 yıldır beraberim ve ailelerimizi hiç tanımayız. bu hem iyi hemde biraz kotu ama olsun en azından kafamız rahat.aileler tanışınca bizim halimizde sizinkinden farksız olmaz diye düşünüyorum.

canım bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim hem düğün hazırlıkları hemde aileler oldumu işler biraz karışıyo.bu kadar emek verdiysen bence ayrılmayı falan düşünme bu 6 yıl dile kolay geliyor ama neler yaşanmıştır.bu kadar takılma söylenenlere Allah bi kapı açar mutlaka.ne olursa olsun sizin huzursuz olmanıza değmez kesinlikle.öfkeyle hareket edersen sonra pişman olursun.

evet canım her ailede genelde oluyo işte takıldımmıda büyütüyorum sanırım biraz yorumun için çook tşk moralim yerime geldi sayenizde iyiki varsınız yaa

Hiç büyütmuyorsun aileler arası kültür ve adet farklılıkları çok önemli değilmiş gibi gelir ama evlilik süresince herzaman problem yaşarsın,ekonomik açıdan en azından alıştığın hayat standartlarını evlilik içinde bulamadığında çok mutsuz oluyor insan,ayriyetten burda en önemli olan şey yazılarından şunu aNladımki sanki sen evlenmiyorsun herşeye çocuk ve ailesi karar veriyoo yokmuşsun gibi ne fikirlerinle nede duygularınla bu evlenmeden böyle birde evlenınce neler yaşayacağını tahmin bile edemiyorum da tek aklıma gelen evlendıkten sonra kendi memleketine gitme düşüncesi olacak sebepte burda hayat zor geçinemiyoruz falanda filan.Ailen senin göremediklerini görüyor ömür boyu üzüleceğine birkere üzülürsün herşey gönlünce olsun.....

yorumunuz için tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…