Kontakt Lens kızlar lens aldım takamıyorum

kızlar lenslerin resmini koydum ama bişi demediniz:KK43: en bastada var bu sayfa içerisindedekaydirigubbakcemile

Arkadaşlar,ben de lens almak istiyorum,gri,mavi tonları.Yeşil gözlüyüm fakat aklım mavilerde işte.Ben de sizin gibi alınca pratikçe takıp çıkartabilir miyim diye düşündüm,nette bunu buldum (Hard Contact Lens Inserter/Remover) Hem kolay hem de temiz ve güvenli.Bunun gibi daha değişikleri de var.
129dc9c4bdafa2fda8e84010c352313b.image.141x120.jpg

bende bugün elegance 3 ton sky blue aldım.Başta takamadım ve güzel olmck diye düşündüm sonra uğraşırken taktım bir güzel oldu ki sormayın :KK70: Aklınızda kalmasın istiyosanız korkmadan alın ben başta gri almıştım ama sonra aklım mavide kaldı değiştirmeye gittim şimdide gride aklım :KK70:
lenslerinin rengide sana çok yakışmış güle güle sağlıklı günlerde kullan:)

ya bende aldım dün ama takamadmmmm mafoldumben
optiğe gittik tekrar ordaki kadın taktı ama zorla taktı oda gerçi sağ gözüme takarken bişe olmadı ama sol gözüme bi trlü takamdı reflekslerim çok güçlü direk kırpıyorum gözlerimi :KK43::KK43::-)(
en sonnda taktı ama ben tek başıma nası takıcam bilmiorm bnmle bi arkim daha aldı o ddiki ben hemen takıorum hiç bişe olmuo çok kolay ddi ama onun gözleri çoooook küçük nası takabildi anlamadım :S:S kafamçokkarıştı :bbo:

ay ilk aldığımda bende takamamıstım eczanedekiler bile zor taktı bi saatte sonra eve gittim cıkarırken bir zorlandım takarken anneme taktırayım dedim yapamdı korktu cıkcak gözüm diye:KK70: bende nasıl üzülmüştüm ama başardım :KK70: teki için yarım saat uğrastım düşün:KK70: şimditak diye takıyorum :d

bugün aynı sey benımde basıma geldiiii :KK70: off elıme yapısıp kalıo gözm cekmıo lensi yaa :KK70: sonra ovalliği bozuluo fln katlandı gözümde kaldı falan :KK70: beceremiyeceğim gibime gelıo :/

bende aldim durup duruyo.takamiyommm.napcam bilemiyommm

renklı lenslerde oluyor genelde o sorun. ben ılk kullanmaya basladgmda yesıl almıstım zaten takıp cıkartmaya calısırken gozlerım enfeksıyon kapmıstı :KK43: sonra seffaf aldım takıp cıkartması daha kolay bakmadan bıle cıkarabılıyorm . sımdı korka korka renklı aldım yıne . seffaflara gore acayıp yumusak takarken katlanıyor parmagıma yapısıyor flan sınır edıyor benııı :KK20:

X