- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
bazıları işine gelene gelenek gelmeyene biz de öle bişey yok diyor cıkıyor ne yazıkkı
sabretmekten baska care yok kızlar
aynen inş evlenip kapımızı kapadık mı geçecek bu günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazıları işine gelene gelenek gelmeyene biz de öle bişey yok diyor cıkıyor ne yazıkkı
sabretmekten baska care yok kızlar
onlar istanbulda oturuyorlar..
isteme olayından bir ay sonra iade-i ziyaret yaptık..
işte bu alışverişi falan konusuyoduk..
e bohcası falan var ya bu işin..alışveriş denınce ne anlasılır hersey degil mi..
benim onden begenecegimi kararlastırdık..alışveriş ankarada olcaktı cunku..
neyse ben herseyımı begendim ayırttım kaporamı verdim..
nişanlım ankaray geldiğinde alacaz..
neyse nişanlım ankaraya geliyor..inene kadar aramıslar..
neymiş efendım benım secmem olmazmısş
kendileri almalıymış..
ben onları almayacakmısım ordan knedileri yapacaklarmısş...
bana da bunu son dakika soyluyolar..ben herseyi ayarladıktan sonra..
neyse oturuyoruz bir yerde telefon ettiler yıne..
eniştesi benimle konusmak istedi..
kızım sen bohcayı ordan alma burdan yapsınlar abes olur senın begenmen dedi
ya inanabiliyor musunuz eniştesi yaa eniştesi!!lan sanane benim iç çamasırlarımdan terbiyesiz!!
senın yaptıgın abes degil mi??
neyse eyvallah dedik sustuk..
nişanlım madem begenmişsin ben kendi paramla alacam dedi..hgittik aldık..
allahtan almışız..nişanda bir bohca getırdıler..
80 beden içi boş sutyen 1 adet..
sanki ben nadide sultanım..minicik seyler zaten nasıl takacaksam...
gecelik medium almışlar..
zayıf bişeyim zaten small bile bol oluyo..
bir tane pijama yok ..ne biliyim ekstradn bir soyle fantezi urun yok..
bornoz yok bişey yok..
makyaj urunleri de kullanılmış
tahminim kızlarının kullandıgı seyleri koymuş...
alah askına buna çüşş denmez de ne denir?
kızlar bizde nişanlımlan gittik. etek eşarp bluz bide ceket aldık. ama alışveriş yaparken o kadar kötü oldum ki. ben pahalı mağazalardan alışveriş yapıyorum diye sorun oldu. ama normaldede ordan yapıyorum. çaktırmadı ama bu saydıklarıma 400 e yakın para ödeyince bozuldu.
ayrıca düğüne az kaldı ama düğün alışverişi falan yok.. sinirlerim bozuluyor ya. etrafımızdaki herkes düğüne çamaşır ayakkabı çeşit çeşit kıyafet alıyor bizde bi tek sözden önce bide bayramdan önce alıyoruz. bayramlık alışverişi zaten adette var. alınması gerekiyor.....
annem kayınvalideme düğün alışverişi yapmayacakmısınız demiş. oda bozulmuş nişanlıma; biz bilmiyormuyuz gelinimize ne alacağımızı demiş.
annemde garibim o kadar iyi ki. bu zamana kadar hiç bişey demedi. sadece bunu deyinde sorun oluyor....
aslında kim olursa olsun dişli davranmak gerekiyor. o zaman değerin anlaşılıyor..
Benim nişanlım bana hiçççç birsey almadıı artık birseyde beklemıyorum cunku bununla ilgili ne zaman bi surat assamm her zaman ben haksız oluruyorummmm
Bizdede adet kurban keser kızın nişanlısı kız için.Anlamıda şudur bu kız artık benim kanatlarımın altında o nedenle ona farz olan kurbanı kesmekte bana düşer erkek olarak gibi.Benim ablama hem kurban kesip getirmişlerdi hemde bilezik alınmıştı.Bende sözlüme birşey istemem dedim ama bilezik aldılar sanırım yarın gelicekler görücem.Kurban ise istemedim..Allahtan sorun yaşamadım yani aman kızlar ya boşverin bence almasınlar evlenince eşiniz daha güzellerini alır..
benim nişan bohçamda senin kine yakındı üzülme.
şatafatla geldi bizim sandıklar bohçalar. bi güzel paketlenmiş ki. bizde kız tarafı olarak ahım şahım bişey sandık.
bi açtılar şok oldum. kayınvalidem yine güzel şeyler koymuş kendince. mesela 5-6 takım iç çamaşırı 5-6 beden büyükler bana:)
kayın validemin eltisinin tekinin bohçasında hacı seccadesi vardı hadi onu geç kullanılmış patik getirmiş ya. bildiğin yıpranmış patik.
annem gelen komşulara falan gösteriyordu bohçaları utanarak. yıpranmış şeyleri göstermemeye çalışarak.
el öpmeye giderken sen ona çok iyi şeyler götürde utansın diyor annem...
kızlarr bende evlenicem 2-3 ay sonra şu gelenek görenekler işin içine girdi mi tadımız tuzumuz kaçıyor yok sen onu alacan yok ben bunu... zaten bana normalde her eksiğimi alan adama "bohça yapılması gerekmiş" demek zor geliyor bana bir de benim kaynanamlar pek bilmiyorlar öyle şeyleri hep ben arada kalıyorum :/ bu bayram allahtan bir kaç şey alındı da sus payı oldu herkese. bir de akrabaların lafııı sözüüü yok mu çılldırrrrrrrrrrrr :)
Valla bnm kıyafetlerimi annem aldı nişanlımla kıyafete vercegimiz parayı çatıır çutuuur yiyoz Takılmayın geleneklere mutlu olamazsnz
ben de cok pahalı aldırmıyorum ya acaba hata mı yapıyorum nişanlım alıyor bana cunku ona kıyamıyorum yakında beyaz esyalarımzı almaya baslıycaz cunku
ne dersın hata mı ettim ole gıdıp nerde ınıdırımlı urun almakla
kızlar bu arada bizim komşu kız iş başında :)
bayramda nişanda takcakları tüm takıları almışlar taktı takıştırdı
hoş takmadan alşverişden doner donmez bıze geldı göstermeye
bir set
10 bilezik
iki yüzük
setten harıc kupe
bi saat
felan filan
arıfe gunude getrdıler taksın dıye
bende nısanlıyım
bi alyans bi tektas bi de altın künye :))
geliyor gidio hala bana caka satıyor kız...
bi de eğitim düzeylerimiz farklı yani...
ablamın eşi subay (üstegmen) kuafördekı kızlar ona keşke bizimde nişanlımız senınkı gb uzm. cavus olsa dıye ımrenmişler.ablama ve bana bunu diyor.Benmkıde ogrtemen bu arada ...
o gıdınce dedım ablama bi uzman bulamadık kollarımızı altınla donatacak
kızlarr bende evlenicem 2-3 ay sonra şu gelenek görenekler işin içine girdi mi tadımız tuzumuz kaçıyor yok sen onu alacan yok ben bunu... zaten bana normalde her eksiğimi alan adama "bohça yapılması gerekmiş" demek zor geliyor bana bir de benim kaynanamlar pek bilmiyorlar öyle şeyleri hep ben arada kalıyorum :/ bu bayram allahtan bir kaç şey alındı da sus payı oldu herkese. bir de akrabaların lafııı sözüüü yok mu çılldırrrrrrrrrrrr :)
bu komşu kız çok fena 10 bilezik ne ya hemde nişanda:)
kayınvalideciğimle tanışsın bunlar darısı başıma düğünde
Bizde de aynı problem var maalesef ( Annem en ufak şey de şikayet ediyor arada hep ben kalıyorum (( Bayramda kıyafet aldılar bi de bilezik taktı kayınvalidem o konuda bi sorun olmadı