kızlar Kurban Bayramında nişanlımız ne alıcak?

hiçbir fikrim yok bu konuda:))

ayyyyyynı ayyyyynıııııııı valla yaaa bizimkide bak askere gidecekti planımızda aralıkta....Annesi bana dedi ne düşünyon bende dedim bir başladı anneme döndü çocuğun yoluna taş koymayın çalışıyo dönünce nasıl bu ortamı bulur hiç mi düşünmüyonuz ben 5 sene yollamıyorum elifde 5 sene beklesin o zman dedi annemde bnde neye uğradığımıza şaşırdık

canim bayram icin alinanlar bayramda giyilir, dügünden önce bohcadada giyecekler olur onlari saklarsin ilerde giyersin dügünden sonra

evet geçen bayramda da giymiştim ama bu bayram bi kere giysem de sonrasında giymemem gerekiyor sanırım :)

puhahahahaha:)))
bizimki de aynı kızzz aynıııııı...
nişan olmadan alışverişten konusuyoduk..
dedi çıkarız ederiz..
sonra da demesın mı amannn ben kızımı nişaladım kimseden bişey istemedim..
herseyını kyafetını falan kendim aldım...
allahım sanki düşkünlüğümüzden istedik...
madem cıkarız alrız diyon da bu açıklamayı eklemeye ne gerek var??
oyle tuhaf bir aile ki anlatamam....
du bişey daha anşlatacam birazdan çüşş dersin belki..:))

onlar istanbulda oturuyorlar..
isteme olayından bir ay sonra iade-i ziyaret yaptık..
işte bu alışverişi falan konusuyoduk..
e bohcası falan var ya bu işin..alışveriş denınce ne anlasılır hersey degil mi..
benim onden begenecegimi kararlastırdık..alışveriş ankarada olcaktı cunku..
neyse ben herseyımı begendim ayırttım kaporamı verdim..
nişanlım ankaray geldiğinde alacaz..
neyse nişanlım ankaraya geliyor..inene kadar aramıslar..
neymiş efendım benım secmem olmazmısş
kendileri almalıymış..
ben onları almayacakmısım ordan knedileri yapacaklarmısş...
bana da bunu son dakika soyluyolar..ben herseyi ayarladıktan sonra..
neyse oturuyoruz bir yerde telefon ettiler yıne..
eniştesi benimle konusmak istedi..
kızım sen bohcayı ordan alma burdan yapsınlar abes olur senın begenmen dedi
ya inanabiliyor musunuz eniştesi yaa eniştesi!!lan sanane benim iç çamasırlarımdan terbiyesiz!!
senın yaptıgın abes degil mi??
neyse eyvallah dedik sustuk..
nişanlım madem begenmişsin ben kendi paramla alacam dedi..hgittik aldık..
allahtan almışız..nişanda bir bohca getırdıler..
80 beden içi boş sutyen 1 adet..
sanki ben nadide sultanım..minicik seyler zaten nasıl takacaksam...
gecelik medium almışlar..
zayıf bişeyim zaten small bile bol oluyo..
bir tane pijama yok ..ne biliyim ekstradn bir soyle fantezi urun yok..
bornoz yok bişey yok..
makyaj urunleri de kullanılmış
tahminim kızlarının kullandıgı seyleri koymuş...
alah askına buna çüşş denmez de ne denir?

valla biz alışverişe çıkamdan aaşkım dedi annemle konuşayım gelmesin salak benm ki bende dedim boşwer gelsin kadına bişe deme geldi ve öle yaptı eve bırktık o şansını kaybettiii birde çıkarken annemide orluyor illa gel diye biz doğuduk büyüttük tabi gidecez diye bak bak laflara mağazda da öle yapınca kocişim gittti en iisi seni evde bırakmaktı demiş o da küstü aklınca çıktı zavallı annemde peşine koşturdu resmen tek kelime etmedi çıkmış dışarı annemi içeride brakıp annem diyo sen sigara içti hem biriyle konuştu muhtemelen kardeşidir dedikodumu yaptılar hakkımı helal etmyrum onlara hem dedikodu yaptıkları için hemde annemi çocuk gbi annemi peşinden koşturduğu için.....Oraya benm eşyaları alamya gdnce dicem gelmesin diye kendi hakkını kaybetti hgelmesin aman çokkk üzüldüm

iki şş az olmuş şşşşşşş...şşşşşş lazım onlara neymiş bende önceden aldım askımada dedim bn annenin yanında çamaşır bakamam diye sen önceden al dedi uygun mthiş bişeyler aldım ayırttım kise karışmadı bikaç parçayıda braktım onlarla aldık formalite icabı kdın aldıklarım evde görünce suratı asıldı ama umurumda değil kocam çalışıpda aldı ona ne

veeee bizimki nişanımda trlik giydi eşarp takmış arkadan böyle iş yaparken attığımız gbi düğüm atmıştı...Görgü başka bişey yaaaa

kız biz ne dertliymişiz boyle yaaa:))
konuyu nasıl baska yerlere taşımısız boyle:))
neyse konu sahibesi kusurumuza bakmaz inş.:))

ayy benim annem de az degildir hani:))
bu ben kızıma bişey istemedım deyınce sinir bastı annemi..
sabah oldu neyse(onlarda kaldık)
nişanlımın odasına girdik annemle oturuyoz..(aksi gibi adet oldum karnım agrıyo oraya oturuvermişim)
bilgisayar masası da bir tozlu ki anlatamam..
eee temizlik hastası annem bunu gorur de napar?
bir parmagını boylu boyunca o toza surmez mi? vallahi sürer
anne nabıyorsun dedikçe sen karışma millete soz edecegine evindeki bir karış toza baksın der mi? vallahi der

ohhhhhhhh ellerinden öpmek lazım anneni dolu dolu kusura bakma tatlım dert efkar saptırdı bizi konudan...kuzu sen gel nişanlı kızların sohbet topiğinde görüşelim dertleşelim kaderdaşımm benim

ohhhhhhhh ellerinden öpmek lazım anneni dolu dolu kusura bakma tatlım dert efkar saptırdı bizi konudan...kuzu sen gel nişanlı kızların sohbet topiğinde görüşelim dertleşelim kaderdaşımm benim

evet topikle ilgili yazarak affettireyim kendimi kocacım konuştuğumuza göre bana bayramda güzel bir gecelik takımı bir adet samsung s3 ve bilezik alacak inşllh.. ama ben neler alacağıma karar vermedim:44:

bizimkilerin ne adetleri ne gelenek görenekleri var normal zamandada bayramdada bişi görmüyorum yadırgamıyorum alıştım artık

böyle yaparlar asıl onların mahcup olması gerekırken sen konuna komusnua rezil olursun işte

yok artık amma ayıp etmişler ya onlar da sanki yarın onlar senin evine gelmeyecek...o değilde bileziği sanki bize mi yapıyorlar ? yine vin bi masrafına borca harca gidiyor...ömürlük bilezik takan mı var sanki

yok artık amma ayıp etmişler ya onlar da sanki yarın onlar senin evine gelmeyecek...o değilde bileziği sanki bize mi yapıyorlar ? yine vin bi masrafına borca harca gidiyor...ömürlük bilezik takan mı var sanki

aynen.. sanki babamın evinde bırakacam bilezikleri..

yani bir de nişan olcagını bilmiyorlar mı?
onceden koy bir kenara demi?
150000 e ev alcagına 140 a al ama 10 unu koy kenara..hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…