• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi lütfennn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
hayır yok neden

b vitamini eksikliği veya demir eksikliğinde de saç dökülmesi olur ve tırnak kırılmaları çoğalır . bende de var saç dökülmesi ama benimki demir eksikliğinden kaynaklı . sizde bir dr gidin isterseniz belki öyle bir eksiklik neden oluyordur sizinde saç dökülmenize

meraba kızlar daha önce bahsetmiştim saçlarım çok dökülüyor diye hala durmadı dökülmem doktora gittim bana ya minoxsil kuulan dedi yada bemiks evigen bepanten badem yağı karışımını kullanmamı önerdi minoxsil bırakınca dökülüyormuş saçlar daha fazla öyle duydum sizce o karışımı kullanmalımıyım dökülmeyi durdurur mu ampülleri kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden herkese

hep dışardan bişeyler vermiş, bence içtende desteklemek lazım, başka bi doktora daha görün derim, çinkp falan gerekebilir
yazdınmı bilmiyorumda doğum yaptıysan ondan da oluyor zamanla geçiyor

benim de saçlarım çok seyrek
sarımsağı denemek istemiyorum açıkçası
bende zaten kansızlık, vitamin eksikliği falan var ondan kaynaklanıyor ama yıllardır bu eksikliklerimi de gideremedim..

çözüm bulursan haberım olsun

Canım bak, bence bu minoxil'den uzak dur, evet işe yarıyormuş, ama kullanan herkes bırakınca eskisinden çok daha beter döküldüğünü söylüyor.
Yan etkilerini, risklerini okudun mu ya? Ben de böyle övenleri duyunca aldım, görünce bir kere bile kullanmaya cesaret edemedim. Bir ömür boyu kullanılır mı bu hiç...
evet o yüzden bende korkuyorum kullanmak istemedim bu ampülleri bide sarımsaklı yağı denicem bakalım neler olacak

okyanus benimde saçlarımın yarısı gitti 3 yıldır dökülüyor tahlillerimde herşey normal çıkıyordu ..geçen ay tekrar doktora gttim bu defa ilk kez d vitaminimede bakıldı ciddi boyutta eksiklik çıktı ..şimdi d vitamini takviyesi alıyorum birde biotin içerren kapsül ve şampuanım var ..
tavsiyem bir dahiliye doktoruna gidip a dan zye tüm tahlillerini yaptır ve sonra onları bir dematoloğa göster
peki teşşekür ederim giderim bir doktora yine

benim de saçlarım çok seyrek
sarımsağı denemek istemiyorum açıkçası
bende zaten kansızlık, vitamin eksikliği falan var ondan kaynaklanıyor ama yıllardır bu eksikliklerimi de gideremedim..

çözüm bulursan haberım olsun
:) tamam haber veririm inşallah işe yarar ama sende kansızlık varsa doktora görün

hep dışardan bişeyler vermiş, bence içtende desteklemek lazım, başka bi doktora daha görün derim, çinkp falan gerekebilir
yazdınmı bilmiyorumda doğum yaptıysan ondan da oluyor zamanla geçiyor
çinko eksikliği var diye ilaç verdi hayır doğum yapmadım daha nişanlıyım

meraba kızlar daha önce bahsetmiştim saçlarım çok dökülüyor diye hala durmadı dökülmem doktora gittim bana ya minoxsil kuulan dedi yada bemiks evigen bepanten badem yağı karışımını kullanmamı önerdi minoxsil bırakınca dökülüyormuş saçlar daha fazla öyle duydum sizce o karışımı kullanmalımıyım dökülmeyi durdurur mu ampülleri kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden herkese
Tatlım şimdiden çok çok çok geçmiş olsun ,tahlillerin vs temiz çıktıysa eğer zaten çinko eksikliğim var demissn onou içinde ilaç kullanıyorsun. Benimde saçım bir dönem tonla döküldü ilk önce yaptığım iş kesinlikle saçını kestir biraz üzülüyor insan ama saçlarına geri kavuşmak için bu birinci şart sonra, maya( yaş maya ) bal süt karıştır maya ve bal miktarı aynı olsun yani bi paket maya ya 1,5tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı da süt bunları saçına sür streçe sar ( çünkü kafa ısındığı zaman karışım daha etkili oluyor ) 2-3 saat bekle ve saçlarını sadece 1 defa sampuanla ve sadece sacının dibini yıka bu 1.karışım
2.karışım sende yazmıssın bemiks ampul badem yağı hızlı uzatmak istersende sinameki suyunu karıma karıştır saçında 2 saat beklet yine streçe sar.
Bu karışımlar saçımı dökülmesini oldukça durdurdu ve canlardırdı saçımı naçizane bi fikir benimkiler inşallah işe yarar

ben yapıyorum bemiks ve bepanthol dü sanırım tüplerden birer tane tatlı badem ve z.yağ ile karışıtırp saçıma sürüyorum 1-2 saat streçleyip bekletiyorum biraz daha azaldı

çinko eksikliği var diye ilaç verdi hayır doğum yapmadım daha nişanlıyım
çinko eksikliği varsa hap genelde düzeltiyor.
ampullerden kullanabilirsin.ben minoksidil kullandım ama %2.
öyle abartılacak bir durum olmadı.başlarken dökülme oluyor.birde bırakırken azaltarak
bırakacaksın.spreylerden en etkili olanlardan biri.
ağızdan alınan vitamin hapları var.doktorlar öneriyor genelde.
dökülmeyi engellemiyor ama çıkan ufak saçları güçlendiriyor.
sormak istediğin bişey olursa yaz,birde ne kadar süredir dökülüyor?

:) tamam haber veririm inşallah işe yarar ama sende kansızlık varsa doktora görün
canım ben kendimi bildim bileli kansızım bünyem de zayıf doktorun dediği şeyleri de pek yemiyorum inatçıyım :D
senin saçlarındaki dökülmenin sebebi neymiş stres falan mı

canım ben kendimi bildim bileli kansızım bünyem de zayıf doktorun dediği şeyleri de pek yemiyorum inatçıyım :D
senin saçlarındaki dökülmenin sebebi neymiş stres falan mı
Aslinda ilk başta tahlillere bakti sadece çinko eksikliği var dedi birde stres ve mevsim değişikliğinden dedi ama hâlâ dökülüyor :(

Yaklaşık iki="dirim, post: 38869249, member: 94687"]çinko eksikliği varsa hap genelde düzeltiyor.
ampullerden kullanabilirsin.ben minoksidil kullandım ama %2.
öyle abartılacak bir durum olmadı.başlarken dökülme oluyor.birde bırakırken azaltarak
bırakacaksın.spreylerden en etkili olanlardan biri.
ağızdan alınan vitamin hapları var.doktorlar öneriyor genelde.
dökülmeyi engellemiyor ama çıkan ufak saçları güçlendiriyor.
sormak istediğin bişey olursa yaz,birde ne kadar süredir dökülüyor?[/QUOTE]
Yaklasik iki aydır dökülüyor mevsim değişikliğinden yada stresten olur dedi ama hala geçmedi işte bu ampuleri deneyim dedim Sağol tatlım önerin için

İnşallah banabiiirrrr, post: 38869006, member: 309818"]ben yapıyorum bemiks ve bepanthol dü sanırım tüplerden birer tane tatlı badem ve z.yağ ile karışıtırp saçıma sürüyorum 1-2 saat streçleyip bekletiyorum biraz daha azaldı[/QUOTE]
Insallah banada iyi gelir ya denicem zeytinyağı da mi karıştiryim biraz

İnşallah canım ya yarar sagolTE="eliflarsi, post: 38867896, member: 637852"]Tatlım şimdiden çok çok çok geçmiş olsun ,tahlillerin vs temiz çıktıysa eğer zaten çinko eksikliğim var demissn onou içinde ilaç kullanıyorsun. Benimde saçım bir dönem tonla döküldü ilk önce yaptığım iş kesinlikle saçını kestir biraz üzülüyor insan ama saçlarına geri kavuşmak için bu birinci şart sonra, maya( yaş maya ) bal süt karıştır maya ve bal miktarı aynı olsun yani bi paket maya ya 1,5tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı da süt bunları saçına sür streçe sar ( çünkü kafa ısındığı zaman karışım daha etkili oluyor ) 2-3 saat bekle ve saçlarını sadece 1 defa sampuanla ve sadece sacının dibini yıka bu 1.karışım
2.karışım sende yazmıssın bemiks ampul badem yağı hızlı uzatmak istersende sinameki suyunu karıma karıştır saçında 2 saat beklet yine streçe sar.
Bu karışımlar saçımı dökülmesini oldukça durdurdu ve canlardırdı saçımı naçizane bi fikir benimkiler inşallah işe yarar[/QUOTE]
Insa

Merhaba, senin probleminin aynisi hatta daha kötüsü bende vardi. SAciim dökülyordu elimi sacima attigimda sanki sacimi yolmuslar gibi geliyo ve en kötüsü kasinti sanki bit girmis gibi cok kasiniyodu ve sac derimi kanatmaya bile baslamistim. kepekte cabasi. Beni kurtara sampuan Seba med daha ilk yikamada faydasini gördüm süper bi sampuan hala kullaniyorm sacim cok cok az dökülüyo ve bude normal. Tavsiye ederim mutlaka kullan

Cok tesekkur ederim iyi geldi demek onu da deneyim o zaman ne duyarsam onu dener oldum yaa :) inşallah faydasini görürüm

Cok tesekkur ederim iyi geldi demek onu da deneyim o zaman ne duyarsam onu dener oldum yaa :) inşallah faydasini görürüm
Herseyi kullanma bence oda iyi degil sacin icin. Cünkü bende zeytinyaglarmi sürmedim kinami yakmadim isirgan otunu suyulami yikamadim :KK53: haha iyi gelmediler acikcasi.

O da doğru ama ne yapayım mecbur kalınca :)) bir arastiryim hangisi iyiyse ona başlayım

Minoxil güzel bişey. Fakat ilk kullanılan dönem çok zor. Çünkü saçların normal zamanda döküldüğünden çokk daha fazla dökülüyo.

Ölü Saçları atıyo. Ben uzun süre kullandım erkek tipi dökülme için.
Dökülme azaldı hatta yoka indi olmayan yerlerde saç çıktı. Fakat bırakınca eski haline dönüyorum dökülmeler.

Back
X