Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik bugün saat 15 civarlarında twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Yetkililerle görüştüm, KPSS sonuçları bir iki gün içinde açıklanacak. Şimdiden sonuçların gönlünüze göre olmasını diliyorum " dedi
Bitsin artık bu çile :44:
ay bi heyecanlandım sankiAk Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik bugün saat 15 civarlarında twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Yetkililerle görüştüm, KPSS sonuçları bir iki gün içinde açıklanacak. Şimdiden sonuçların gönlünüze göre olmasını diliyorum " dedi
Evet kızlar büyük gün 7-8 Temmuz 2012 tarihinde yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınav sonuçları 10 Ağustos 2012 Cuma günü saat 14:00 te açıklanacaktır
tüm ilgililere duyurulurumarım yalan haber değildir !!!
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik bugün saat 15 civarlarında twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Yetkililerle görüştüm, KPSS sonuçları bir iki gün içinde açıklanacak. Şimdiden sonuçların gönlünüze göre olmasını diliyorum " dedi
Günümüz teknolojisi ve kpss sınavı 35 güdür açıklanamıyor!
Herhangi bir açıklama yapma zahmetindede bulunmuyorlar.Her kafadan bir ses.
İyice stres yaptım.
Yeterr diyesim var
sınava hazırlanırken bu kadar stres yapmamıştım
aynen canım bır de sanki bunu becermısler gıbı sımdıden 2013 sınavının ne zaman yapılacagını acıklamıslar. var mi boyle sacmalık ya.
Gerçekten yuh artık
Sınavıda seneye açıklarlar o zaman.
Bu sınavı hallettilerde önümüzdeki seninin sınavınımı düşünüyorlar.
Yazık resmen parmaklarında oynatıyorlar bizi
yine ösym yine her şey eline yüzüne bulaşmış durumda... şaşırmamak lazım klasik ösym iştekızlar netler yanlıs hesaplanmıs. 20 netım eksık saka gıbı ya.. kafayı yıyecegım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?