kızlar kpss bugün acıklanabilir:/

Kızlar çok kasmayın ya kendinizi rahat olun biraz baktık olmuyor dediğin gibi dershanede falan çalışırız bir şekilde ekmek parası kazanıyor insan şartlar zor olsada ama çok da ümitsizlik yapmayın öyle

tabi ki çalışırım umarım herşeyin hayırlısı olur ama yinede böyle laylaylom olamıyor ki ve benim sevgilim şu an özel sektörde çalışıyor yani birimzin işi garnti olmalı diye düşünüyorum off bakalım yarın açıklanacakmış sanmıyorum gerçi daha uzatırlarda uzatırlar

Yarın açıklanacak gibi yoğun bir his yasıyorum kızlar:)
Garip bir heyecan sardı beni,bakalım atlatsak artık şu streside önümüzü görsek

10 Ağustos diye biliyorum ben ama belli olmaz bu adamların işi..bu sene girmedim.6 sene sonra yeter diyebildim.

sanırım 10 ağustos olacak çünkü bunlar hemen açıklamaz daha bizi iyice süründürür :S hasta eder bunalıma sokar sonra açıklarlar zaten umudum yok yaa atanacağımdan falan ben en iyisi iş ilanlarına bakayım :S

15ınde atamalar varmıs ama ne ara acıklnanıp tercıh yapılacak aklım almıyor. kopyacıların cevaplarını duzenlıyorlardır sanırım hatta onların atamalarını yapıyor bıle olabılırler

benim de içimde bu günün sabahında ( 12 itibariyle bugun oluyor) açıklanacak gibi bir his var:)) haydi hayırlısı:18:

15ınde atamalar varmıs ama ne ara acıklnanıp tercıh yapılacak aklım almıyor. kopyacıların cevaplarını duzenlıyorlardır sanırım hatta onların atamalarını yapıyor bıle olabılırler

ben 16 ağustosta tercihler başlaycaak,eylülün ilk haftası atamalar olca diye haberlerde dinlemiştim:S

Son düzenleyen: Moderatör:
yıne acıklanmadıı ve bu da bize sürpriz olmadı

her kafadan bi ses çıkıyor:/ haftaya açıklanır diyolar,ben artık akısına bırakmak ıstyorum takip ettikçe strese giriyorum://

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım face de bu durumla ilgili bir şey paylaşmış ben de buraya yazayım dedim :))

ÖSYM' NİN KPSS Sonuçlarını 10 Ağustos a Kadar Açıklaması Bekleniyormuş!!!

Beyaz Kalem Yayınevi : "ONLAR AÇIKLAMAZ İSE SONUÇLARI BİZ AÇIKLARIZ" diye açıklama yapmış :)

Ösym'nin sonuçlar belli olmasına rağmen, sonuçların geç açıklanmasıyla ilgili yapması muhtemel açıklama:

Efenim kopya varmı yokmu onu araştırıyorduk, Hassasiyetle kağıtları inceledik, bizim tanıdıklar dışında kopya çeken olmadığına. Sınavın geçerliliğine karar verilmiş. Haklarının yendiğini, kopya olduğunu iddaa eden bir takım küçük MARJİNAL grupların kamu oyunu yanıltmaya çalıştığı görülmektedir.

Ardından ortam yumuşasın diye;
MEB: 130 bin öğretmen ihtiyacımız var en kısa zamanda hepsini alacağız... OLEYYY

MEB: Atama klavuzu yayınlanır, 2010 da olduğu gibi başvuru için gerekli taban puanlar aşağı çekilir. Bizde ümitleniriz. Başvuru felan oyalanırken a bi bakmışsın taban 60 en küçük atama puanı 85 o ara herşey soğur, dünya ve sistem çarkları dönmeye devam eder...

bugünde açıklanmadı işte tam stres topuna bağladım olayı açıklanırsada ben bakmayacağım artık

bende dershaneye yazılmayı düşünüyrm kpss için ama tabiki seneye hazrlancam inşallah kısmet olur özel sektör gerçekten zor ve yıpratıcı

Biri de çıkıp desin ki 10 ağustos cuma gün ya da pazartesi açıklanacak ona göre biliriz biz de ne zaman açıklanacağını bu ne böyle ye resmen kabak tadı vermeye başladı artık. 32 gün oldu sınav olalı 40'nın çıkmasını mı bekliyorlar acaba?

aynen tatlım bunlar 40 ını çıkarır bizi deli etmeye çalışıyorlar bence cumada açıklanamz anca haftaya açıklanır bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…